Πέρσι πήγε στη Μίλαν από τη Γιουβέντους έναντι 45 εκατ. ευρώ και με τη φιλοδοξία να γίνει ο αρχηγός στην αντεπίθεση των «ροσονέρι». Φέτος έκανε το ανάποδο δρομολόγιο, με τον Λεονάρντο Μπονούτσι να επιστρέφει στο Πιεμόντε, εκεί όπου φιλοδοξεί να πανηγυρίσει αυτό που δεν κατάφερε τα προηγούμενα χρόνια: τον τίτλο του Champions League.

Η χθεσινοβραδινή αναμέτρηση στο Σαν Σίρο είχε εκείνον ως κεντρικό πρόσωπο, καθώς δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές στην Ιταλία που πηγαίνουν από τον έναν «μεγάλο» στον άλλο, αλλά είναι ο πρώτος που έκανε αυτό το… ζιγκ ζαγκ. Πάντως, οι «ροσονέρι» οπαδοί δε θα τον περίμεναν και με ανοικτές αγκάλες, κάτι που επιβεβαιώθηκε με ένα μεγάλο πανό που δεν τον έβριζε ευθέως, αλλά ήταν εξίσου προσβλητικό.

Το συγκεκριμένο πανό είχε το μήνυμα: «Μπονούτσι, χειρότερος από σένα μόνο ο Σκετίνο… Ντροπιαστικό». Για όσους αναρωτιούνται ποιος είναι ο Σκετίνο, πρόκειται για τον Φραντσέσκο Σκετίνο, τον καπετάνιο του Costa Concordia, στο ναυάγιο του οποίου οδήγησε 32 ανθρώπους στον θάνατο.