Στον Ολυμπιακό οδεύει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, έπειτα από δύο σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, έστω κι αν αυτή η ιστορία αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμη, κυρίως σε δικαστικό επίπεδο. Παράλληλα, οι δύο ομάδες συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν, που ειδικά στο Λιμάνι το ρόστερ θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το τωρινό.

Από το «ερυθρόλευκο» έμψυχο δυναμικό αναμένεται να αποχωρήσουν πολλοί παίκτες και να έρθουν -επίσης πολλοί- στη θέση τους. Ένας από αυτούς αναμένεται ότι θα είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» στο Ρέντη, λόγω της βραδινής του εξόδου, λίγες ώρες μετά το βαρύ 3-0 από τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, στο φινάλε της Super League.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», μια από τις ομάδες που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον 27χρονο άσο είναι η ΑΕΚ. Άλλωστε, ο «δικέφαλος» έχει ανάγκη από έναν χαφ με τα δικά του χαρακτηριστικά, δηλαδή με καλή μεταβίβαση και πάσα, αλλά και δυνατότητα να σουτάρει από μακριά, όπως και να είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι.

Άλλωστε, ο Ταχτσίδης είναι… παραγωγή των Ακαδημιών της Ένωσης, της οποίας τη φανέλα φόρεσε από το 2007 έως το 2010. Τη φετινή σεζόν, έχει 25 συμμετοχές και ένα γκολ με τους Πειραιώτες, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του θεσμού.