Η καθιερωμένη επίσκεψη του Ανδρέα Δημητρέλου στην Εφορία δεν έφερε χειροπιαστό αποτέλεσμα και οι νέες επαφές που θα ακολουθήσουν την Παρασκευή ελπίζεται πως θα φέρουν συμφωνία και τα μαγικά χαρτάκια (όπως μετατράπηκαν πάλι) στη διάθεση των φίλων της για τα πλέι-οφ.

Οι επαφές του προέδρου της ΑΕΚ με την Εφορία έγιναν σε αρκετά καλό κλίμα, ώστε να διαρρέεται αισιοδοξία πως τελικά θα βρεθεί συμβιβαστική λύση. Το θέμα, ωστόσο, για την «Ένωση» είναι πως επιθυμεί κάτι τέτοιο να έχει γίνει μέχρι την Παρασκευή.

Κι αυτό διότι στην ΠΑΕ θέλουν να προλάβουν την… αλλαγή του μήνα, όταν και θα πρέπει να καταβάλλουν στην Εφορία τη δόση του άρθρου 44, ύψους περίπου 600.000 ευρώ. Δεδομένου, λοιπόν, ότι τα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν, στην «Ένωση» θα προσπαθήσουν να πείσουν την Παρασκευή τον Έφορο να δεχθεί τις περίπου 40.000 ευρώ που προτείνονται ως έναντι και να σφραγιστούν τα εισιτήρια για τα τρία ματς των πλέι-οφ.

Θα εξηγήσουν, δε, πως η σκέψη για διάθεσή τους ως «πακέτα» (σε συμφέρουσες τιμές) ενδεχομένως θα αυξήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και θα επιτρέψει εισπράξεις που θα μπορούν έπειτα να διατεθούν (και) για οφειλές προς την Εφορία.

Πηγή: sport-fm.gr