Όσο τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού είναι σαν αυτά από το ντέρμπι «αιωνίων» και έπειτα, τόσο αναδεικνύονται τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ΠΑΕ. Έτσι, το έργο του Μαρίνου Ουζουνίδη γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, κάτι που δημιουργεί στον Εβρίτη τεχνικό μεγάλους «πονοκεφάλους».

Ο Ουζουνίδης δεν είναι προβληματισμένος μόνο με τις τελευταίες επιδόσεις της ομάδας, η οποία αγνοεί τη νίκη από τις 28 Οκτωβρίου κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και από τα όσα έγιναν στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

Ήδη, αρκετοί είναι αυτοί που αρχίζουν να αναρωτιούνται πόσο θα κάνει υπομονή ο προπονητής του «τριφυλλιού» με όσα συμβαίνουν γύρω του. Ο ίδιος, βεβαίως, έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι δεν μπαίνει σε δεύτερες σκέψεις και από το στόμα του δεν έχει βγει κάποια τέτοια κουβέντα. Τα «πράσινα» ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα περιμένει να δει τι θα συμβεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ποιοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν δηλαδή, προτού πάρει οποιαδήποτε απόφαση.

Όσον αφορά το Δ.Σ., η εφημερίδα «Πράσινη» αναφέρει ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο άμεσο μέλλον, οι οποίες θα αφορούν τη σύνθεσή του, καθώς υπάρχει έντονος προβληματισμός που φέρνει σκέψεις για διαφοροποιήσεις. Ακόμη, πάντως, δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση επί του θέματος.