Ο Λιούμπομιρ Φέισα ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν, αλλά τραυματίζεται συνεχώς. Η μοίρα, ωστόσο, έχει παίξει άσχημο παιχνίδι και σε άλλους παίκτες του ΟΣΦΠ που είχαν δυνατότητες.

Κάνε… παιδί να δεις καλό!

Ο Μοϊσές Ουρτάδο ήρθε ως το παιδί του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ήταν επιλογή του από την Εσπανιόλ, αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Από τραυματισμό σε τραυματισμό πήγαινε, με αποτέλεσμα να φύγει χωρίς να προσφέρει όσα περίμεναν τόσο οι φίλαθλοι, αλλά ακόμη περισσότερο ο ίδιος ο Βαλβέρδε, ο οποίος τελικά δεν του χαρίστηκε.

Κάτι ξέρει ο Σερ Άλεξ!

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο πιο άτυχος παίκτης του Ολυμπιακού, αφού ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε πολλά χρόνια πίσω. Ακόμη και όταν προσπαθούσε να επανέλθει, κάτι συνέβαινε και έμενε πίσω. Κατάφερε να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αλλά δεν ήταν όπως παλιά και είναι τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και θα μπορούσε να κάνει ακόμη μεγαλύτερη καριέρα.

Περίπτωση… Τουρέ!

Ο Μάρκο Νε ήρθε περισσότερο ως επακόλουθο της εντυπωσιακής μεταγραφής του Γιάγια Τουρέ, ο οποίος προερχόταν επίσης από τη βελγική Μπέβερεν και είναι και αυτός από την Ακτή του Ελεφαντοστού. Όλοι περίμεναν ανάλογη πορεία με αυτή του δεύτερου, αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Είχε πολλούς και αλλεπάλληλους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί παρά σε ελάχιστα ματς και να φύγει χωρίς να προλάβει να δείξει δείγμα από το ταλέντο του.

Γυάλινος «λύκος»

Ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα φαινόταν πως επέλεγε παιχνίδια, καθώς έπαιζε καλά μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στους περισσότερους από τους αγώνες του πρωταθλήματος τραυματιζόταν με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός και μετά από κάποια χρόνια να αποτελέσει παρελθόν, χωρίς να κάνει κάτι το ουσιαστικό.

Doctor Dudu and Mister Dudu!

Ο Ντουντού είχε εντυπωσιακή έναρξη στον Ολυμπιακό, ο οποίος γνώριζε το παρελθόν του με τους τραυματισμούς, αλλά τον αγόρασε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Βραζιλιάνος μέσος βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» και αποτέλεσε βράχο στη μεσαία γραμμή. Αλλά στην πορεία, κάπου το… έχασε.

Έφυγε χωρίς ούτε ένα… Μπράβο!

Ο Ραούλ Μπράβο είχε έρθει με δάφνες από τη Ρεάλ Μαδρίτης και όλοι περίμεναν εντυπωσιακά πράγματα από αυτόν, αλλά απογοητεύτηκαν στη συνέχεια. Ξεκίνησε δειλά, αλλά στην πορεία ανέβασε απόδοση, με τον Ολυμπιακό να αμφιβάλει κάποιες φορές αν οι τραυματισμοί του ήταν όντως υπαρκτοί και απηύδησε, αφήνοντάς τον ελεύθερο μετά από τέσσερα χρόνια.

Πηγή: Sday.gr