Το φιλικό της Πορτογαλίας με το Λουξεμβούργο έγινε, ωστόσο δεν υπήρξε εξέλιξη στο θέμα του Αντρέ Κάστρο. Ο 23χρονος χαφ επέστρεψε στην Πόρτο και περιμένει ειδοποίηση από τον Παναθηναϊκό. Το θέμα που «κολλάει» το δανεισμό του παίκτη, όμως, είναι αυτό της αποχώρησης του Νταμιέν Πλεσί, που δεν φαίνεται να δίνει λύση.

Οι «πράσινοι» περιμένουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Γάλλου χαφ, του οποίου η άδεια για να βρει ομάδα εκπνέει σήμερα. Ο Πλεσί βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Μόναχο 1860 και την Ίνγκολσταντ και, αν πλησιάζει σε συμφωνία, δεν αποκλείεται να παραταθεί η άδειά του. Η δεύτερη μάλιστα αναμένεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, τη στιγμή που ο βαυαρικός σύλλογος δεν ανταποκρίνεται στις οικονομικές απαιτήσεις του.

Πάντως, όσο δεν «κλείνει» σε κάποια ομάδα ο Πλεσί, ο Κάστρο δεν μπορεί να αποκτηθεί. Ο παίκτης κάνει μέχρι στιγμής υπομονή, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ των Ισπανών και παρά το γεγονός ότι οι «δράκοι» θέλουν ο παίκτης τους να συνεχίσει την καριέρα του δίπλα στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αν δεν ξεκαθαρίσει σύντομα η υπόθεση τότε αυτός θα καταλήξει και πάλι στην ομάδα που αγωνιζόταν και πέρσι.

Οι υπόλοιποι…

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση παραχώρησης του Ελίνι Δημούτσου. Ο μέσος του «τριφυλλιού» έχει πρόταση από τη Μλάντα Μπόλεσλαβ, όπου είχε αγωνιστεί πέρσι ως δανεικός, όπως και από την Αούστρια Βιέννης. Από τη Σούπερ Λίγκα υπάρχει, επίσης, ενδιαφέρον, τόσο από τον Ατρόμητο όσο και από τον Παναιτωλικό.

Από την άλλη πλευρά, δύσκολα θα φύγει όπως όλα δείχνουν ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ αφού έχει «παγώσει» το ενδιαφέρον τόσο της Λεβερκούζεν όσο και της Βόλφσμπουργκ. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι περιπτώσεις Λεοντίου και Μουν, οι οποίοι δεν έχουν βρει ομάδα που να του καλύπτει οικονομικά, ενώ και ο Μελίσσης δεν θα πάει στη Λάρισα, όπως όλα δείχνουν, από τη στιγμή που δεν θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκ.

Πηγή: sport-fm.gr