Σε συνέντευξή του στο «France Football», ο πρώην επιθετικός της Νις (έμεινε ελεύθερος φέτος μετά από τέσσερα χρόνια) συμπεριέλαβε την «Ένωση» στους πιθανούς προορισμούς του για την επόμενη χρονιά.

«Μιλάω με κάποιους συλλόγους. Εχω επαφές με την ΑΕΚ, με μία τούρκικη ομάδα και με μία ομάδα της Γαλλίας. Προς το παρόν, είναι μόνο επαφές. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι ενδιαφέρονται για σένα», ανέφερε ο 29χρονος επιθετικός από την Μπουρκίνα Φάσο -που αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί σε Μονπελιέ, Μαρσέιγ, Ναντ, Θέλτα και Νις.

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «έχω ήδη απορρίψει προτάσεις από την Κύπρο, γιατί δεν με ενδιέφεραν», κατέληξε: «Αυτήν την στιγμή δεν κινείται και πολύ η αγορά και ελπίζω μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να έχω κλείσει. Δεν έχω προτεραιότητα απαραίτητα να μείνω στην Γαλλία. Εξαρτάται από την πρόκληση. Στις τελευταίες σεζόν δεν έχω παίξει και πολύ. Επομένως θέλω να απολαύσω ξανά το παιχνίδι».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπαμογκό αγωνίστηκε πέρυσι σε 13 ματς για όλες τις διοργανώσεις στη Γαλλία σημειώνοντας ένα γκολ, πρόπερσι (σε 14 συμμετοχές) δεν σκόραρε, ενώ καλύτερες ήταν οι δύο πρώτες του χρονιές στη Νις (35 συμμετοχές, 2 γκολ το 2007/08 και 39 συμμετοχές, 9 γκολ το 2008/09).

Πηγή: sport-fm.gr