Όταν μέσα σε τρία χρόνια έχεις κατακτήσει 2 Champions League, 3 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Σούπερ Καπ, 1 Κύπελλο Ισπανίας, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και 1 ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, είναι σίγουρο ότι οι προτάσεις που θα σου έρθουν θα είναι πολλές και αξιοζήλευτες.

Παρόλα αυτά, η πρόταση που φημολογείται ότι έχει κάνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ στον Ισπανό τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, ξεπερνά κάθε πιθανή προσδοκία.

Το ποσό των –κρατηθείτε- 36 εκατομμυρίων ευρώ του προσφέρουν για να αναλάβει την εθνική ομάδα του Κατάρ για έναν μόλις χρόνο, ενόψει του επόμενου Μουντιάλ. Τον ρόλο του μεσάζοντα έχει μάλιστα αναλάβει ένα γνώριμο πρόσωπο του Γκουαρντιόλα, ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου Αλ-αχλί στον οποίο είχε αγωνιστεί ο Ισπανός ως ποδοσφαιριστής για τα έτη 2003-2005.

Τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο εκτός από το ότι ο Γκουαρντιόλα θα αποχωρήσει από τον πάγκο της «Μπάρτσα» στο τέλος της επόμενης σεζόν. Αν πάντως δεχτεί, θα έχει την τύχη να πάρει σ’ έναν χρόνο όσα λεφτά παίρνουν ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Ινιέστα και ο Πικέ μαζί.