Σε κατάσταση σοκ είναι, όπως μεταδίδουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο λόγος είναι το γεγονός ότι βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα, μέσα σε μια πλαστική σακούλα, δίπλα από το προπονητικό κέντρο των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι πάγωσαν το βράδυ της Πέμπτης λόγω της ήττας με 4-3 από την Τσέλσι σε ένα απίθανο παιχνίδι και μία μέρα μετά πάγωσαν ξανά αλλά όχι για αγωνιστικούς λόγους αυτή τη φορά.

Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, η αστυνομία ανακάλυψε σε μια πλαστική σακούλα στη δασική έκταση Kersal Dale στο Σάλφορντ, δίπλα από το προπονητικό κέντρο των ακαδημιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μια πλαστική σακούλα στην οποία υπήρχαν ανθρώπινα λείψανα.

Το θέαμα, φυσικά, πάγωσε τόσο τους αστυνομικούς όσο και τους πολίτες που ήταν στον χώρο εκείνη τη στιγμή, με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Μάντσεστερ να αναφέρει τα εξής…

«Θέλω να διαβεβαιώσω την τοπική κοινότητα ότι, αν και πρόκειται για ένα ανησυχητικό εύρημα, έχουμε μεγάλη παρουσία στην περιοχή για να ολοκληρώσουμε τις έρευνες. Ενθαρρύνω οποιονδήποτε μπορεί να έχει σχετικές πληροφορίες να μιλήσει με τους αστυνομικούς. Το θύμα δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, αλλά γνωρίζουμε ότι πίσω από αυτή την ανακάλυψη θα υπάρχει μια οικογένεια που έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα τους στηρίξουμε το συντομότερο δυνατό».