Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε φέτος τη Μπάτσκα Τόπολα στον όμιλο του Europa League και τελικά θα επιστρέψει στο γήπεδό της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στους «16» του Europa Conference League, το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις εξέδρες.

Οι Ερυθρόλευκοι κληρώθηκαν με τους Ισραηλινούς και αυτό είναι καλό γιατί δεν θα χρειαστεί να τους αντιμετωπίσει στην έδρα τους λόγω όσων γίνονται εδώ και μήνες στη Μέση Ανατολή. Η Μακάμπι, επομένως, έπρεπε να βρει γήπεδο για να παίξει ως τυπικά γηπεδούχος και τελικά κατέληξε σε αυτό της Μπάτσκα Τόπολα.

Πρόκειται για ένα γήπεδο που το ξέρει καλά ο Ολυμπιακός αφού έπαιξε εκεί πριν μήνες για τον όμιλο του Europa League, με τη σχετική ανακοίνωση της Μακάμπι Τελ Αβίβ να αναφέρει τα εξής…

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα φιλοξενήσει τον επαναληπτικό αγώνα των «16» του Conference Leaguer με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, στη Σερβία, στις 14 Μαρτίου. Η απόφαση ελήφθη μετά την έγκριση της τοπικής Ομοσπονδίας για τη διοργάνωση του αγώνα με φιλάθλους και τη βοήθεια του Προέδρου της IFA, Σίνο Ζουάρτεζ, ο οποίος συμμετείχε στις συνομιλίες με την Σερβική Ομοσπονδία και τις τοπικές αρχές. Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία πώλησης των εισιτηρίων και τα πακέτα για τον αγώνα θα ανακοινωθούν σύντομα».