Ο Πανσερραϊκός υποδέχθηκε τον ισόβαθμο Ατρόμητο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και ισόβαθμοι παρέμειναν και μετά τη λήξη αφού το ματς δεν έφυγε από το 0-0 και θα ήταν και παράλογο να συμβεί κάτι τέτοιο με βάση την απόδοση των δύο ομάδων.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα και ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως αυτό να οδηγήσει κάπου. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία απείλησε στο 26′ με την εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα που έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και από εκεί και πέρα τίποτα.

Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν έκαναν ούτε μία φορά αισθητή την παρουσία τους επιθετικά, με το 0-0 στην ανάπαυλα να κρίνεται ως απολύτως φυσιολογικό. Και απολύτως φυσιολογικό ήταν το γεγονός ότι δεν άλλαξε ούτε στο β’ μέρος.

Σε αυτό το διάστημα, οι δύο ομάδες είχαν από μία φάση. Αρχικά, στο 51′, ήταν ο Πανσερραϊκός αυτός που προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος με το σουτ του Στάικου εκτός περιοχής που έφυγε λίγο άουτ, για να «απαντήσει» ο Ατρόμητος στο 63′ με το πλασέ του Κουέν εντός περιοχής μετά τη σέντρα που έγινε αλλά ο Χοβάν απέκρουσε με δυσκολία και παραχώρησε κόρνερ.

Λίγα, πολύ λίγα πράγματα, επομένως, και από τις δύο ομάδες, με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Ντανκερφλούι, Στάικος (85′ Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (85′ Σοφιανός), Τόμας (64′ Γούλερι), Ουάρντα, Άλεξιτς.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Φριτζόνσον (60′ Έντερ), Κούντε, Κούεν (73′ Βρακάς), Ρομπάιγ (60′ Βαλένσια), Αντζιέλσκι (73′ Βέργος).