Εντύπωση προκαλούν τα νέα που έρχονται από την Τουρκία και αφορούν τον Βενσάν Αμπουμπακάρ, ο οποίος δεν έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις της Μπεσίκτας λέγοντας πως ήταν τραυματίας αλλά ο πραγματικός λόγος ήταν το γεγονός ότι ήθελε να αποφύγει τις κεφαλιές λόγω μεταμόσχευσης μαλλιών.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος Καμερουνέζος επιθετικός έκανε συνεχώς ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες εβδομάδες αφού έκανε παράπονα για ενοχλήσεις που ένιωσε και δεν του επέτρεπαν να πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση. Η αλήθεια, όμως, ήταν λίγο διαφορετική…

Όπως αποκάλυψε η Fanatik, ο Αμπουμπακάρ είχε εξασφαλίσει άδεια από τη Μπεσίκτας λέγοντας πως τα ταξιδέψει στη Γαλλία για να δει την άρρωστη γυναίκα του αλλά τελικά το ταξίδι έγινε για να κάνει εμφύτευση μαλλιών. Και από τη στιγμή που έκανε εμφύτευση μαλλιών, θα έπρεπε, όπως του είπε ο γιατρός, να αποφύγει τις κεφαλιές για τρεις εβδομάδες.

Έτσι, ο Καμερουνέζος είπε στο προπονητικό τιμ ότι έχει ενοχλήσεις και έκανε συνεχώς ατομικό πρόγραμμα, μέχρι που τελικά αποκαλύφθηκε το ψέμα του. Αποτέλεσμα; Εκτός αποστολής και πρόστιμο από τη διοίκηση.