Ο Μπρούνο Ζενέσιο περνά μία δύσκολη περίοδο ως προπονητής της Ρεν, καθώς παρά τις εντυπωσιακές επενδύσεις στην μεταγραφική περίοδο και την ελκυστική ομάδα που δημιούργησε «στα χαρτιά», η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, απογοητεύει στη Ligue 1.

Η ομάδα του 57χρονου προπονητή, βρίσκεται στην 12η θέση με ισάριθμους βαθμούς, ενώ δεν έχει νικήσει στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της για το γαλλικό πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου, έχουν… γεννηθεί αμφιβολίες για το αν ο Ζενέσιο είναι ο κατάλληλος για να ηγηθεί του πρότζεκτ, ενώ μερίδα οπαδών είναι δυσαρεστημένη με την απόδοση της ομάδας και μάλλον θα ήθελε να δει αλλαγή στον πάγκο.

Σύμφωνα πάντως με την γαλλική αθλητική εφημερίδα «L’Équipe», στην παρούσα φάση, ο Ζενέσιο δεν… διατρέχει κίνδυνο. Το συνολικό έργο του στην Ρεν και η αποδοχή που έχει στα αποδυτήρια της ομάδας, λειτουργούν υπέρ του έμπειρου τεχνικού.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οι προσεχείς δύο εντός έδρας αγώνες με τον Παναθηναϊκό (9/11) για το Europa League και το ντέρμπι με την Λιόν (12//11) για το γαλλικό πρωτάθλημα, θα κρίνουν πολλά σχετικά με τον μέλλον του Ζενέσιο, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον «ισχυρό άνδρα» του συλλόγου, Φρανσουά Πινό.

Να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός θα επισκεφθεί το «Roazhon Park» την Πέμπτη για την 4η αγωνιστική της διεθνούς διοργάνωσης. Η Ρεν τον είχε νικήσει στην προηγούμενη αναμέτρησή τους με 2-1. Ο γαλλικός σύλλογος έπειτα από τρία ματς έχει έξι βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός τέσσερις κι ως εκ τούτου το παιχνίδι τους είναι κομβικό για την προσπάθειά τους να πάρουν την πρόκριση στα νοκ άουτ του θεσμού ή έστω να τοποθετηθούν σε καλή θέση για να συνεχίσουν στο Europa Conference League.