Η Γιουβέντους αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Σασουόλο για την 5η αγωνιστική της Serie A και ήθελε τη νίκη για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-2 σε ένα ματς με συνεχή λάθη εκατέρωθεν και με το αυτογκόλ του Φεντερίκο Γκάτι στο 95ο λεπτό να κλέβει την παράσταση.

Το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για τους Μπιανκονέρι που είδαν τον Σέζνι να κάνει μεγάλη γκάφα και να χαρίζει το 1-0 στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως έβαλαν αυτογκόλ στο 21′ με τον Βίνα για το 1-1. Από εκεί και πέρα, ο Μπεράρντι έκανε το 2-1 στο 41′, ο Κιέζα το 2-2 στο 78′ και ο Πιναμόντι το 3-2 στο 82′, με τα τελευταία λεπτά να είναι ένα θρίλερ.

Η Γιούβε πίεζε για την ισοφάριση ώστε να πάρει έστω τον βαθμό αλλά στο 95ο λεπτό οριστικοποιήθηκε η ήττα της και μάλιστα με κωμικοτραγικό τρόπο: Ο Σέζνι έδωσε τη μπάλα στον Γκάτι και αυτός θέλησε να την ξαναδώσει στον τερματοφύλακα αλλά τη γύρισε προς την εστία χωρίς να κοιτάει εκεί και τελικά την έστειλε κατευθείαν στα δίχτυα για το 4-2 αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες του.