Το Περιστέρι νίκησε την ΑΕΚ με 80-61 σε φιλικό αγώνα για το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» και ο Βασίλης Σπανούλης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος, μέχρι που αποχώρησε τελικά δείχνοτας την ενόχλησή του όταν δέχθηκε ερώτηση που αφορούσε την Εθνική Ελλάδας, για τον πάγκο της οποίας φέρεται να είναι υποψήφιος.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί παρεθόν για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά τη 15η θέση στο Μουντομπάσκετ, επίδοση που είναι η χειρότερη της Ελλάδας στην ιστορία της στη διοργάνωση, με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία να ψάχνει τον διάδοχό του.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες ένας εκ των υποψήφιων είναι ο Σπανούλης, ο οποίος όμως δεν θέλησε να πει το παραμικρό στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με την ΑΕΚ έπειτα από σχετική ερώτηση που του έγινε.

«Είμαι εδώ μόνο για θέματα του Περιστερίου», είπε ενοχλημένος και έφυγε για τα αποδυτήρια.

Νωρίτερα, πριν του γίνει η ερώτηση για την Εθνική Ελλάδας, αναφερόμενος στο φιλικό παιχνίδι είπε «να μην ενθουσιαζόμαστε ή να μην απογοητευόμαστε γρήγορα. Τι να μιλήσουμε για μπάσκετ όταν συμβαίνουν όλα αυτά στη χώρα μας; Είμαστε δίπλα στον κόσμο. Το μπάσκετ είναι σε δεύτερη μοίρα τώρα. Περνάει δύσκολες στιγμές ο κόσμος και μακάρι ο Θεός να βάλει το χέρι του να πάνε όλα καλά. Δε γίνεται άμεση προσαρμογή με δέκα παίκτες. Είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν».