Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν για τον βιασμό της 25χρονης κοπέλας στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι τρεις Πακιστανοί κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία μετά τη σύλληψή τους λίγες ώρες μετά τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Οι τρεις από τους τέσσερις δράστες πακιστανικής καταγωγής και ηλικίας 19, 21 και 27 ετών συνελήφθησαν από την ΟΠΚΕ ενώ ο Αφγανός αναζητείται.

Σύμφωνα με το Mega, οι δράστες παρέσυραν τα ξημερώματα με δόλο στο σπίτι τους την 25χρονη που είναι τριών μηνών έγκυος και έχει νοητική υστέρηση και τη βίασαν. Η γυναίκα είναι χωρισμένη κι έχει δύο παιδιά.

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες μετέφεραν το θύμα από την πλατεία Ομονοίας με ταξί στο υπόγειο διαμέρισμα τους στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και τη βίασαν ομαδικώς.

Η νεαρή κατάφερε να δραπετεύσει, πήγε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε το συμβάν, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας τρεις από τους τέσσερις βιαστές.

Βίντεο-φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος