Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ ώστε να βρεθούν οι 4 σωματώδεις άνδρες, οι οποίοι ξυλοκόπησαν την 16χρονη κοπέλα με τους φίλους της το Σάββατο το απόγευμα στην Ερμού. Η σοκαριστική λεπτομέρεια είναι ότι, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα, οι 4 άνδρες έδρασαν κατ’ εντολή μίας 15χρονης η οποία φέρεται να τους πλήρωσε για να επιτεθούν στο θύμα και καταζητείται και αυτή.

Η 15χρονη, όπως αναφέρει το Open, φέρεται να πλήρωσε 4 «μπράβους» με εντολή να ξυλοκοπήσουν την 16χρονη και η αστυνομία ερευνά τόσο τη σχέση των δύο μαθητριών, όσο και το προφίλ των ανδρών που έδειραν στην Ερμού τη 16χρονη, αλλά και δύο φίλους της.

Μάλιστα η 16χρονη και οι δύο που τη συνόδευαν, ηλικίας 27 και 17 ετών, μετά το επεισόδιο χρειάστηκε να μεταβούν στο νοσοκομείο.

Κατά μία εκδοχή και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του καναλιού, πίσω από την επίθεση κρύβεται μια έντονη αντιζηλία.

Ερευνάται επίσης η σχέση του ενός που ήταν μαζί με την 16χρονη, καθώς είναι κοινός φίλος των δύο κοριτσιών. Αρχικώς, η υπόθεση αντιμετωπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ως ληστεία, ωστόσο στη συνέχεια ενεπλάκησαν εξειδικευμένες υπηρεσίες της αστυνομίας, όπως η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και η Ασφάλεια, που ερευνά διάφορες πτυχές της υπόθεσης.

Το χρονικό της σοκαριστικής υπόθεσης

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου, η 16χρονη μαθήτρια βρισκόταν στον πεζόδρομο της Ερμού μαζί με δυο φίλους της 27 και 17 ετών.

Ξαφνικά και σύμφωνα πάντα με όσα είπε στους αστυνομικούς, εμφανίστηκε μπροστά της η 15χρονη και αφού την κοίταξε στα μάτια, φέρεται ότι έδωσε εντολή σε 4 άνδρες που στέκονταν πίσω της να επιτεθούν στην 16χρονη. Όρμησαν πάνω της και άρχισαν να την δέρνουν ενώ οι περιγραφές τους φέρουν να προσπάθησαν να την πνίξουν. Από τον ξυλοδαρμό δεν γλίτωσαν οι δύο φίλοι της μαθήτριας. Μάλιστα εκλάπησαν κάποια προσωπικά αντικείμενα των δύο συνοδών της 16χρονης.

Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν μαζί με την 15χρονη ενώ τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για τις πρώτες βοήθειες.

Στην κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα η 16χρονη είπε ότι γνώριζε την 15χρονη και σημείωσε ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί κάποιο λόγο που να εξηγεί γιατί προέβη σε αυτή την ενέργεια.

(φωτογραφία αρχείου)

TAGS