Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών ενός 29χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος γυναίκας στην περιοχή των Αμπελοκήπων προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Η σχετική κίνηση έγινε έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο 29χρονος συνελήφθη στις 10 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμπελοκήπων, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος γυναίκας στην περιοχή όπου έπεσε στα χέρια των Αρχών.

Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί τρεις επιπλέον περιπτώσεις.

Δείτε τα στοιχεία τους εδώ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.