Κλειστό κύκλωμα ασφαλείας έχει καταγράψει την κίνηση του μαύρου τζιπ που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές του 38χρονου «Ράμπο» και του 31χρονου κουνιάδου του στον Κορυδαλλό. Σε αυτό φαίνεται το κλεμμένο από το Χαλάνδρι όχημα, να κατευθύνεται προς τον τόπο εκτέλεσης των δύο ανδρών, στην οδό Σοφίας Βέμπο.

Μετά την εκτέλεση, οι δράστες διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο, μετέβησαν στην περιοχή του Σκαραμαγκά και πυρπόλησαν το μαύρο τζιπ για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος DNA που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους. Προηγουμένως, φαίνεται πως είχαν φροντίσει να… ξεφορτωθούν και τα δύο πολεμικά τυφέκια Kalashnikov που είχαν χρησιμοποιήσει στη διπλή εκτέλεση.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί της Ασφάλειας που ασχολούνται με οργανωμένο έγκλημα, εμφανίζονται σχεδόν βέβαια ότι ο κύκλος του αίματος που ξεκίνησε το 2017 στη Greek Mafia δεν πρόκειται να κλείσει. Πλέον, η οικονομική πίτα έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, καθώς εκτός από «προστασίες» κ.ά. δραστηριότητες, υπάρχει ανταγωνισμός και για τον χώρο τον λαθραίων καυσίμων.