Προφυλακιστέα κρίθηκαν τα δυο αδέρφια τα οποία κατηγορούνται για συμμετοχή στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο.

Οι δυο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν το πρωί, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώπιον του 30ου ανακριτή αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις. Σε βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα δυο αδέλφια, 40 και 48 ετών, στις πολύωρες απολογίες τους αρνήθηκαν κατηγορηματικά την εμπλοκή τους στην υπόθεση ,ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς τους με αποτέλεσμα να κριθούν προφυλακιστέοι. Συνολικά, οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων διήρκησαν έξι ώρες.

Επί μία ώρα οι κατηγορούμενοι βρίσκονταν στο γραφείο του εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων ενώ στη συνέχεια η διάσκεψη μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα διήρκησε περίπου δυόμιση με τρεις ώρες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο μεν 40χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές του Μαλανδρίνου, ο δε 48χρονος, στις φυλακές Ιωαννίνων.