Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα που συγκλόνισε το πανελλήνιο στις 2 Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθ΄ομολογίαν δράστης αναμένεται να βρεθεί εκ νέου ενώπιον της Εισαγγελέως.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδα «Πατρίς», ο καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος θα βρεθεί ενώπιον της Εισαγγελέως της Αμαλιάδας προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, μιας και η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης.

Από τα αποτελέσματα της εξέτασης των κινητών και του tablet του 60χρονου και την ύπαρξη τυχόν συνεργού, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι από την άρση απορρήτου, ενώ οι έρευνες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Από τη βαλλιστική εξέταση στο πυροβόλο όπλο με το οποίο ο κατηγορούμενος αφαίρεσε τη ζωή των δύο ενηλίκων αποδείχθηκε πως αυτό δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν.

Έτσι, απομακρύνεται το ενδεχόμενο ο προφυλακισμένος δράστης να σχετίζεται με οποιοδήποτε ανεξιχνίαστο έγκλημα.

Ο δολοφόνος της Ανδραβίδας

Στον Κορυδαλλό ο 60χρονος

Ο 60χρονος ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος στις 10 Μαρτίου, κατηγορούμενος για τετραπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, έχει μεταφερθεί από την ψυχιατρική στην Γ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του κ. Σπύρο Ανδριόπουλο, μετά τη μεταφορά του στη συγκεκριμένη πτέρυγα έχει εκφράσει φόβους για τη ζωή του, χωρίς ακόμα να έχει δεχθεί κάποια σοβαρή επίθεση από τους συγκρατούμενούς του.