Την κακοποίηση (σ.σ. και σεξουαλική), από τον ίδιο του τον πατέρα, βίωνε τα τελευταία χρόνια ένα 10χρονο κοριτσάκι από τη Ρουμανία. Το δράμα του παιδιού έλαβε τέλος μετά από καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και την ενεργοποίηση του γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η μητέρα έχει εγκαταλείψει τη 10χρονη κόρη της και τον σύζυγό της. Το παιδί διαβιούσε στο ίδιο σπίτι με τον πατέρα του, ο οποίος φέρεται να ικανοποιούσε τα αρρωστημένα σεξουαλικά πάθη του στην ανήλικη και να την τιμωρεί με ξυλοδαρμό και με κάψιμο των χεριών στο «μάτι» της ηλεκτρικής κουζίνας, οπότε η κόρη του αντιστέκονταν. Ο άνδρας αυτός έχει συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. και με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε, ενώ το παιδί βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων» μέχρι να βρεθεί κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Αν και ο πατέρας αρνείται τη σεξουαλική κακοποίηση και αποδέχεται μόνο ότι χτύπαγε τη μικρή, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε την κόλαση που έχει περάσει το 10χρονο κορίτσι. Μάλιστα, μόλις είναι ψυχολογικά έτοιμη, θα δώσει κατάθεση και στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.