Στιγμές τρόμου βίωσε μία 32χρονη έγκυος γυναίκα στο Χαλάνδρι, λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης, καθώς συμμορία αδίστακτων κακοποιών δεν δίστασε ακόμη και να τη σημαδεύσει με όπλο προκειμένου να τη ληστέψει.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η 32χρονη επέστρεφε στο σπίτι της. Ανοίγοντας με ηλεκτρονικό κοντρόλ τη γκαραζόπορτα της μονοκατοικίας που διαμένει με τον σύζυγος της, η γυναίκα έδωσε πρόσβαση στους ληστές που είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της. Πριν καλά – καλά προλάβει να κατέβει από το όχημα της, οι τρεις εισβολείς την είχαν ακινητοποιήσει και την απειλή πιστολιού την ανάγκασαν να τους ξεκλειδώσει την πόρτα του σπιτιού της.

Την κράτησαν όμηρο και την απείλησαν για να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα

Ένας από τους δράστες κρατούσε όμηρο την τρομαγμένη εγκυμονούσα, ενώ οι άλλοι δύο έκαναν «φύλλο και φτερό» τη μονοκατοικία. Μάλιστα, δεν έδειξαν κανέναν ενδοιασμό να απειλήσουν τη γυναίκα με το πιστόλι προκειμένου να τους αποκαλύψουν που υπάρχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Τελικά, οι εισβολείς κατάφεραν να βρουν περί τις 15.000 ευρώ σε μετρητά, κάποια ακριβά ρολόγια και κοσμήματα.

Για κακή του τύχη, λίγο πριν οι δράστες φύγουν από το σπίτι, μπαίνει από την είσοδο ο σύζυγος της 32χρονης εγκύου γυναίκας, τον οποίον οι δράστες απειλούν κι αυτόν με όπλο και τον χτυπούν άγρια. Μάλιστα, άρπαξαν και το κινητό του τηλέφωνο, για να κερδίσουν λίγο χρόνο μέχρι να συνέλθει από τον ξυλοδαρμό και να ειδοποιήσει την Άμεση Δράση.

Τα δύο θύματα έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και περιέγραψαν τους δράστες, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.