Το φως της δημοσιότητας βλέπει το φονικό όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να αφαιρέσουν τη ζωή του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το δρεπάνι, το οποίο κατασχέθηκε από αστυνομικούς λίγα μέτρα από το σημείο της επίθεσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο δρεπάνι βρέθηκε γενετικό υλικό του 19χρονου Άλκη, γι’ αυτό εκτιμάται ότι είναι το όπλο με το οποίο επήλθαν τα φονικά χτυπήματα στο σώμα του.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες, καθώς εκτός από τον 23χρονο συνελήφθησαν άλλα οκτώ άτομα ενώ δύο ακόμη αναζητούνται.

Στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οδηγούνται σήμερα οι εννέα συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του σε τυφλή οπαδική ενέδρα τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στην περιοχή Χαριλάου.

Ανάμεσά σε αυτούς που θα περάσουν την πόρτα της ανακρίτριας και αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες είναι οι οκτώ που συνελήφθησαν την Κυριακή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων. Πρόκειται για επτά Έλληνες κι έναν Αλβανό, ηλικίας 20 έως 23 ετών, η εμπλοκή των οποίων στο άγριο έγκλημα προέκυψε από το προανακριτικό υλικό που συγκέντρωσε η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.