Σε αγορανομικούς και υγειονομικούς ελέγχους στα καταστήματα πέριξ της περιοχής Πλατείας Βικτωρία προχώρησαν οι Αρχές, στα πλαίσια προστασίας του κοινού, ειδικά σε μια περίοδο που δημιουργεί πολλά περισσότερα ζητήματα η πανδημία του κορονοϊού.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργο Δημόπουλο, σε συνέχεια των εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί η περιφέρεια Αττικής στην πασχαλινή αγορά, στις 6 το απόγευμα της Τρίτης 14 Απριλίου, με μεικτό κλιμάκιο και συνοδεία Αστυνομίας.

Όπως τόνισε ο κ. Δημόπουλος: «Παρατηρούμε ότι αυτή η περιοχή έχει γεμίσει από μικρές υγειονομικές “βόμβες”, δυσχεραίνοντας όχι μόνο την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αλλά και με αφορμή το μεγάλο πρόβλημα της πανδημίας του κορονοϊού, δημιουργείται ένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Και αυτό γιατί πάρα πολλά μαγαζιά που έχουμε ελέγξει μέχρι τώρα, έχουν προϊόντα ληγμένα, αλλοιωμένα και αγνώστου προελεύσεως, που φυλάσσονται σε πολύ κακές συνθήκες. Η περιφέρεια Αττικής θα στείλει στον δήμο Αθηναίων τα μαγαζιά αυτά προς σφράγιση, ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να επιβληθούν πρόστιμα πάνω από 50.000 ευρώ».

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του newsbeast.gr:

Βίντεο-φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος