Βαρύ ποινικό μητρώο φαίνεται ότι έχει ο 37χρονος Ιρανός που τραυμάτισε σήμερα τη δικαστική υπάλληλο στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι στο παρελθόν έχει συλληφθεί κατ’ επανάληψη από τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή και χρήση ναρκωτικών (ηρωίνης), ενώ την 20.10.2013 αποφυλακίστηκε, με περιοριστικούς όρους, από τις Δικαστικές Φυλακές Χίου, όπου εξέτιε ποινή 15 μηνών για υποθέσεις ναρκωτικών.

Παλαιότερα, την 15.12.2008 είχε επίσης αποφυλακιστεί από τις Φυλακές, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης 4 ετών για ληστεία, με Απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών.

Κατά την εξέτασή του, δεν δικαιολόγησε την παρουσία του στις εγκαταστάσεις των Δικαστηρίων, ούτε το κίνητρο της επίθεσης σε βάρος της υπαλλήλου, ενώ η γενικότερη ψυχική του κατάσταση κρίνεται ως ιδιαίτερα ασταθής.

Η παθούσα, που φέρει τραύματα στο κεφάλι και την πλάτη, διακομίσθηκε σε κεντρικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.