Την ώρα που η μνήμη του Πρίαμου Ξυδάκη και του Μανόλη Σταυρουλάκη τιμάται με τη μετονομασία δύο δρόμων στον Προφήτη Ηλία, ο φερόμενος ως δράστης και ο ένας αδελφός του περνούν από Δικαστικό Συμβούλιο, προκειμένου – ενόψει της συμπλήρωσης του 6μηνου στα μέσα Ιανουαρίου – να εξεταστεί το θέμα της συνέχισης της κράτησής τους ή της αντικατάστασης της κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το Δικαστικό Συμβούλιο θα συνέλθει στις 28 Δεκεμβρίου για το θέμα της παράτασης του 6μηνου της κράτησης για τα δύο αδέλφια, ο ένας εκ των οποίων κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία και ο έτερος για επεισόδιο σε βάρος του πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία τους ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου, τα δύο αδέλφια προτίθενται να τοποθετηθούν μέσω υπομνήματος που θα υποβάλουν.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο καιρό ο αδελφός του δράστη είχε υποβάλει αίτημα αντικατάστασης της κράτησής του με περιοριστικούς όρους, το οποίο, όμως, δεν είχε γίνει αποδεκτό.