Ένοχος για όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται κρίθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ο Πακιστανός, που κάθισε σήμερα στο εδώλιο κατηγορούμενος για το βιασμό και τη ληστεία σε βάρος ενός 13χρονου στο Τυμπάκι Ηρακλείου.

Ο Πακιστανός παίρνει το δρόμο της φυλακής, καθώς του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 14 ετών και 6 μηνών για τις κατηγορίες της ληστείας, του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, της παράνομης παρακράτησης, της απλής σωματικής βλάβης και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Στον Πακιστανό, σύμφωνα με το cretalive.gr, δεν αναγνωρίστηκαν ούτε τα ελαφρυντικά της ειλικρινούς μεταμέλειας και του πρότερου έντιμου βίου.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το 13χρονο, τότε, αγόρι στην αστυνομία, όταν κατάφερε να ξεφύγει, ο άνδρας τον χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο και την κοιλιά, ενώ του έκλεψε από το παντελόνι 217 ευρώ.

Το επόμενο μεσημέρι κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού, εγκλωβίζοντας το παιδί μέσα. Αμέσως μετά το χτύπησε με ένα ξύλο σε όλο του το σώμα, ενώ αφού έκαμψε τις αντιστάσεις του, και παρά το ότι ο μικρός φώναζε και του ζητούσε να σταματήσει, εκείνος τον βίασε.