Τη λάθος κίνηση των δραστών της μαφιόζικης δολοφονίας του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο ψάχνουν οι Αρχές.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πέντε όπλα, δύο του θύματος και των τριών που χρησιμοποίησαν οι δράστες, τα οποία θα εξεταστούν στα εγκληματικά εργαστήρια.

Μέσα σε 28 δευτερόλεπτα, οι δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης άδειασαν πάνω στον Βαγγέλη Ζαμπούνη δύο γεμιστήρες.

Οι αξιωματικοί, σύμφωνα με το Star, θεωρούν ότι όλα τα όπλα είναι καθαρά.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους και πέντε κινητά τηλέφωνα. Τα δύο τα είχε πάνω του ο Βαγγέλης Ζαμπούνης, μέσα σε ένα τσαντάκι στη μέση του. Τα υπόλοιπα τρία βρέθηκαν στην επιχείρηση και στο σπίτι του.

Τέλος, οι αστυνομικοί ψάχνουν το δρομολόγιο των δραστών από το σημείο της δολοφονίας μέχρι τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά όπου έκαψαν το αυτοκίνητό τους. Πρόκειται για απόσταση 17 – 18 χιλιομέτρων και οι Αρχές επιχειρούν να διαλευκάνουν πώς έφυγαν από τον Σκαραμαγκά, που είναι πολύ σημαντικό.

Κλεμμένο με πλαστές πινακίδες το τζιπ των δραστών της μαφιόζικης εκτέλεσης

Από τον έλεγχο στον αριθμό πλαισίου βρέθηκε ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν αυτοί που τον «γάζωσαν» ήταν κλεμμένο πριν από έξι μήνες από το εξωτερικό, ενώ η πινακίδα κυκλοφορίας, που έδειχνε ότι ανήκει σε κατασκευαστική εταιρεία, ήταν πλαστή.

Εντύπωση προκαλεί, ότι μπορεί το θύμα να είχε στο θωρακισμένο τζιπ του ένα μίνι οπλοστάσιο (σ.σ. πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov και πιστόλι των 9mm), όμως, δεν είχε ούτε έναν συνοδό. Κάτι όχι και τόσο σύνηθες για άτομο που θεωρούνταν ψηλά στην ιεραρχία της επονομαζόμενης Greek Mafia και που μόλις το 2018 είχε γίνει στόχος απόπειρας δολοφονίας.