Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά την είδηση ότι ένας 50χρονος πατέρας δολοφόνησε τον 34χρονο κουνιάδο του και βιαστή της κόρης του. Η 18χρονη είχε αποκαλύψει ότι ο θείος της τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών και μάλιστα την εκβίαζε με βιντεοληπτικό υλικό. «Θα τα κανονίσω εγώ», φέρεται να είπε ο πατέρας στην κόρη του, όταν έμαθε τη φριχτή αλήθεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Ο δράστης άρπαξε μία καραμπίνα και πήγε στο σπίτι του 34χρονου. Μόλις του άνοιξε την πόρτα τον πυροβόλησε, χωρίς να του πει τίποτα, και τον σκότωσε.

Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχε κάνει έγκλημα και προχώρησε προς το αστυνομικό τμήμα με την καραμπίνα στα χέρια, προκειμένου να παραδοθεί. «Εκεί τον βρήκε ένα περιπολικό. Ο άνθρωπος έκλαιγε. “Εγώ είμαι που πήρα τηλέφωνο”, είπε στους αστυνομικούς. “Σκότωσα τον άνθρωπο, που δηλητηρίασε το παιδί μου”», ήταν η πρώτη κουβέντα, που είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θεοδόση Πάνου.

Ο δράστης δείχνει συνειδητοποιημένος για την πράξη του, ομολογεί και είναι σε μεγάλη ταραχή.

Οι ίδιες πληροφοφορίες αναφέρουν πως όταν το κορίτσι έβγαζε κάποιο μεροκάματο, καθώς δούλευε από 17 ετών, πήγαινε και της ζητούσε τα χρήματα, απειλώντας την ότι διαφορετικά θα δημοσιοποιήσει το βιντεοληπτικό υλικό.