Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας στην Αγριά του Βόλου, με δράστη έναν 50χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του. Προτού τελέσει το έγκλημα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε μάθει από τη 18χρονη κόρη του ότι για σχεδόν 9 χρόνια ο κουνιάδος του τη βίαζε και το τελευταίο χρονικό διάστημα απαιτούσε από αυτή χρηματικά ποσά, προκειμένου να μην διαρρεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τις ασελγείς πράξεις του στο διαδίκτυο.

Η δολοφονία έγινε περί τις 19:45 το βράδυ της Τρίτης (9/1), πλησίον του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, με τον 50χρονο να ενημερώνει ο ίδιος την ΕΛ.ΑΣ. ότι θέλει να παραδοθεί και πως η σορός βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Βόλου – Ζαγοράς.

Όπως διαπιστώθηκε, το πτώμα του 33χρονου ήταν σε ύπτια θέση, φέροντας τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ πλησίον του υπήρχαν κομμάτια μονόκαννου τυφεκίου (κοντάκι, κάνη, λοιπά κομμάτια), και απέναντι ήταν προσωρινά σταθμευμένο και σε λειτουργία το Ι.Χ. αυτοκίνητό του.

Ο 50χρονος πριν τη συνάντηση με τον αδερφό της συζύγου του είχε παραλάβει το κυνηγετικό του όπλο από την οικία του στην Αργαλαστή Πηλίου και, μεταβαίνοντας στην Αγριά Βόλου, ζήτησε από τη γυναίκα του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει, προφασιζόμενος ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημά του. Με την άφιξή του στο σημείο, μετά από λογομαχία που είχε μαζί του, τον χτύπησε στο πρόσωπο με την κάννη του όπλου, και όταν το θύμα επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, σχηματίζοντας ποινική δικογραφία σε βάρος του 50χρονου από την Αλβανία.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση

«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

Διαβάστε σχετικά:

«Σκότωσα αυτόν που δηλητηρίαζε το παιδί μου» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα που δολοφόνησε τον κουνιάδο του στον Βόλο

Αυτός είναι ο 33χρονος που δολοφονήθηκε από τον γαμπρό του στον Βόλο γιατί βίαζε την κόρη του