Ο Νικήτας Κακλαμάνης έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας προσωπικές λεπτομέρειες, όπως την ένοχη απόλαυση του ή την πιο «μεγάλη τρέλα» στη ζωή του.

Μιλώντας στο «MAD AI politics» αποκάλυψε για την ένοχη απόλαυση του, πως είναι «ένα μπολ με παγωτό ή ποπ κορν και μεταμεσονύκτια παρακολούθηση ταινιών. Συνήθως βλέπω ταινίες ή του παλιού καλού ελληνικού σινεμά ή του παλιού καλού ιταλικού σινεμά».

Επίσης, το celebrity crush που είχε μικρός ήταν η Κλαούντια Καρντινάλε, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως «σε μια προηγούμενη ζωή πρέπει να ήμουν καλλιτέχνης, αλλιώς δεν εξηγείται το πάθος για το θέατρο, το σινεμά και τη μουσική».

Επιπλέον, αποκάλυψε πως η «μεγάλη τρέλα» του ήταν η ενασχόληση με την πολιτική, ενώ το πιο περίεργο μήνυμα που έχει λάβει στα social media, περιλάμβανε «ένα σεντόνι με ευχαριστίες και από κάτω μια φωτογραφία με ένα ταψί μουσακά».

Ακόμη, αναφορικά με την πρώτη δουλειά που έκανε, είπε πως σε ηλικία 16 ετών πήγε ως καμαρότος στο πλοίο που ο πατέρα του ήταν καπετάνιος. Ωστόσο, η εμπειρία που αποκόμισε, ήταν τέτοια, ώστε στη συνέχεια να θελήσει να γίνει γιατρός, αντί να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του.