Μεγάλη απήχηση είχε όπως φάνηκε η συνέντευξη του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή του ITV, Good Morning Britain. Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα οι παρουσιαστές της εκπομπής άρχισαν να διαβάζουν μηνύματα τηλεθεατών με τους Βρετανούς να κάνουν την σύγκριση με τον Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος όπως φάνηκε έχασε κατά κράτος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής μίλησαν για κύμα αγάπης προς τον Έλληνα πρωθυπουργό. «Ήταν αξιαγάπητος», είπε η παρουσιάστρια και άρχισε να διαβάζει τα μηνύματα που έφταναν κατά κύματα.

«Απ’ ότι φαίνεται έχει την ψήφο όλων μας»

«Μπορούμε να έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αντί για τον δικό μας;», «Αυτόν θέλουμε για πρωθυπουργό. Τι έξυπνος, σκεπτόμενος και λογικός άνθρωπος», «Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κέρδισε. Μιλάει καθαρά, με ακρίβεια», «Ωραίος τύπος μου φαίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός».

«Απ’ ότι φαίνεται έχει την ψήφο όλων μας», συμφώνησαν οι παρουσιαστές. Καταλήγοντας μια από τις παρουσιάστριες συνέκρινε ξεκάθαρα τον κ. Μητσοτάκη με τον Μπόρις Τζόνσον: «Είναι ωραίο να ακούς κάποιον να λέει πράγματα που βγάζουν νόημα. Αφήστε που ήρθε εδώ! Ήταν εδώ! Και μας έδωσε συνέντευξη».

Δείτε το βίντεο μετά τη συνέντευξη: