Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής το απόγευμα της Τετάρτης μέσω τηλεοπτικού μηνύματος. «Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα. Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη» ανέφερε στην αρχή του μηνύματος του ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πριν λίγη ώρα, ο πρώην πρωθυπουργός προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του.

Αναλυτικά, στο κείμενο που δημοσίευσε ο Γιώργος Παπανδρέου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook είναι το εξής:

 «Φίλες και φίλοι,

Αποφάσισα να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Παράταξης, πρωταγωνιστή και πάλι των εξελίξεων και καταλύτη για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, ικανής να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντηρητική.

Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη. Η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια.

Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο έργο.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας».

Φίλες και φίλοι,Αποφάσισα να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να συμβάλω…

Posted by George A. Papandreou on Wednesday, October 20, 2021

Το twitter θυμήθηκε το «καλό το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ»

Οι χρήστες του twitter άκουσαν το τηλεοπτικό μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου και τα σχόλια «έπεσαν βροχή». «Το καλό το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ» κυριάρχησε στα τιτιβίσματα των χρηστών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.