Τις περιοχές που πρόσφατα έπληξαν οι καταστροφικές πυρκαγιές επισκέφτηκε, ως πρώτο σταθμό της περιοδείας της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε την κοινότητα Πεύκων (Βύλιζα) Ηλείας συνοδευόμενη από τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και το Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργο Γεωργιόπουλο. Διαπίστωσε τις καταστροφές που προκάλεσε η πυρκαγιά και συνομίλησε με τους κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για την επόμενη μέρα καθώς το γεωργικό και ζωικό του κεφάλαιο έχει καταστραφεί.

Σύμφωνα με το patrisnews η ΠτΔ πήγε και στο καφενείο του χωριού, όπου συνομίλησε με κατοίκους για την αγωνία τους και την επόμενη μέρα.

Ακολούθως θα επισκεφθεί την πυρόπληκτη Κοινότητα Καυκανιάς και εν συνεχεία θα μεταβεί στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους φορείς και τους πληγέντες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.