«Ακόμη και για τις λαϊκές αγορές πρέπει να φωνάξουμε τον Τόμσεν, αυτό είναι ντροπή του ελληνικού πολιτικού συστήματος», δήλωσε το πρωί της Τρίτης στο ραδιόφωνο του Σκάι ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την αλλαγή της στάσης του ΠΑΣΟΚ για το ζήτημα.

«Αδικεί πρωτίστως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αυτό που έγινε… σχεδόν ντροπή να γίνονται περικοπές συντάξεων και να υποχωρεί σε αυτούς που αγοράζουν τις θέσεις με λεφτά κάτω από το τραπέζι», σημείωσε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «Το προηγούμενο καθεστώς είχε μέσα του μεγάλη διαφθορά. Η κλήρωση για τις θέσεις και ο διαχωρισμός παραγωγών – εμπόρων, και οι δυο ήρθησαν με παρέμβαση του κ. Κασσή… Ας καταψήφιζε το ΠΑΣΟΚ στο τέλος της ημέρας».

Όπως ανέφερε, «όσοι είναι ευχαριστημένοι με την Ελλάδα της μίζας και της ρεμούλας ας πάνε από τη μια πλευρά και όσοι πιστεύουν στην Ελλάδα της προόδου ας πάνε από την άλλη. Ο καθένας ας πάρει θέση. Πολύ λάθος θέση να υποχωρούμε σε κάθε συντεχνία. Ποια Ελλάδα θέλουμε;».

Τόνισε ότι οι εκλογές θα έφερναν στη χώρα πολιτική αστάθεια και ότι ο τόπος, δεν πρέπει να μπει ο τόπος σε περιπέτειες για τις λαϊκές. «Χθες είχαμε τεράστια επιτυχία στο Eurogroup και ασχολούμαστε με το θέμα της κλήρωσης επειδή άλλαξε άποψη ο κ. Κασσής», δήλωσε ο υπουργός Υγείας.