Απολογούνται αύριο Γερμενής, Μπούκουρας και Ηλιόπουλος

Ενώπιον των ειδικών εφετών ανακριτριών οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18:25
10/01/2014
Απολογούνται αύριο Γερμενής, Μπούκουρας και Ηλιόπουλος
2
loading

Ενώπιον των εφετών-ανακριτριών Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου καλούνται αύριο σε απολογία, μετά από προθεσμία που είχαν λάβει, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας, κατηγορούμενοι για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, για το οποίο, πριν λίγο καιρό, η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για τον κ. Γερμενή –μεταξύ άλλων στοιχείων που έχουν συλλέξει οι δικαστικές αρχές- περιλαμβάνεται και κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, με την οποία ο βουλευτής χαρακτηρίζεται ως «ταγματάρχης» με κεντρικό ρόλο στην επιλογή και στην εκπαίδευση νεοσύλλεκτων αλλά και σε επιχειρήσεις σε βάρος αλλοδαπών.

Ανάλογα στοιχεία περιλαμβάνονται σε κατάθεση άλλου προστατευόμενου μάρτυρα για τον κ. Μπούκουρα ο οποίος εμπλέκεται σε κύκλωμα που πουλά προστασία σε μαγαζιά της Κορίνθου, του Ξυλοκάστρου και του Κιάτου.

Αντιστοίχως, και ο τρίτος κληθείς σε απολογία βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, κατονομάζεται από μάρτυρες ως «μεγάλο στέλεχος» με ιδιαίτερα κομβικό ρόλο στη οργάνωση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar μιχαλης χ

    παντοτε η αληθινη προσφορα προς τον ελληνικο λαο επρεπε να περασει μεσα απο σκληρους και αμεταθετους αγωνες......χαιρετιζω αυτους που θυσιαζονται για την πατριδα......τη χρυση αυγη του ελληνισμου

  2. avatar ΜΥΓΔΟΝΑΣ

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΘΩΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ,ΞΗΡΟΣ,ΜΑΖΙΩΤΗΣ,ΡΟΥΠΑ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ,

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει