Επίθεση κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Αλέξη Γεωργούλη εξαπέλυσε η Χρυσούλα Διαβάτη. Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην πολιτική εκπομπή του Alpha και σχολίασε αρνητικά ανθρώπους της τέχνης ή του αθλητισμού που ασχολούνται με τα κοινά.

Όταν η κουβέντα πήγε στους εκλεγμένους Ζαγοράκη και Γεωργούλη η Χρυσούλα Διαβάτη ανέφερε: «Αυτά με απογοητεύουν και λυπάμαι τον ελληνικό λαό. Από που και ως πού; Και τι μπορεί να προσφέρει ένας προβεβλημένος άνθρωπος σε έναν άλλον, τέτοιου χώρου σαν τον δικό μας; Τι μπορεί να προσφέρει από πολιτική, από προβλήματα, δηλαδή είναι τρελά αυτά τα πράγματα. Δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Αυτά με απογοητεύουν και με τρομάζουν, γιατί είμαι και γιαγιά, είμαι και μαμά, θα είμαι και προγιαγιά σε λίγο και σκέφτομαι τα παιδιά μου. Αλλιώς δεν με νοιάζει εμένα. Την καριέρα μου την έκανα».

Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί και σε ερώτηση αν ο κ. Ζαγοράκης και ο κ. Γεωργούλης έχουν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο κοινοβούλιο η κ. Διαβάτη είπε ότι δεν γνωρίζει τον κ. Ζαγοράκη. Και πρόσθεσε: «Μα, για όνομα του Θεού… Τι να κάνουν στο Ευρωκοινοβούλιο; Να πουν τα προβλήματά μας; Με ποιον τρόπο; Με ποια μόρφωση; Με ποια καλλιέργεια; Με τι πανεπιστημιακές περγαμηνές; Εγώ έτσι ξέρω».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019