Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2019: Σπάει τα κοντέρ η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στη Λακωνία

Η μεγαλύτερη διαφορά σε όλη την Ελλάδα σχεδόν στο 50% της ενσωμάτωσης


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:28
07/07/2019
Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2019: Σπάει τα κοντέρ η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στη Λακωνία
1
loading

Σπάει όλα τα κοντέρ η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ στη Λακωνία καθώς σχεδόν στο 49,68% της ενσωμάτωσης και με 154 στα 310 εκλογικά τμήματα καταμετρημένα η απόσταση των δύο κομμάτων είναι 29,82 μονάδες

Έτσι μέχρι στιγμής στο συγκεκριμένο νομό φαίνεται να διαμορφώνεται η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο σε όλη την Ελλάδα.

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar Λάκωνες, στενοκέφαλοι ever!

  Οι Λάκωνες πρέπει ομαδικώς να αυτοκτονήσουν ή να πάνε για ψυχανάλυση.
  Εντάξει είναι παραδοσιακός νομός δεξιάς και βασιλικών, αλλά θα περίμενε κάποιος να ήταν και το αγαπητό παιδί των δεξιών τόσων χρόνων εξουσίας!
  Γκαραντί, την έχω γυρίσει οδικώς όλη, σπιθαμή-σπιθαμή και έχει το χειρότερο οδικό δίκτυο της Ελλάδας, με ΤΑ σπαστίρια για το σασί και την ανάρτηση αυτοκινήτου.
  Ντροπή να είναι τόσο εμμονικοί με τη δεξιά όταν τους έχουν αφήσει σε τέτοια πρωτόγονη κατάσταση και μιλάμε δίχως να υπάρχει ένα βασικό οδικό δίκτυο που να ενώνει τη Σπάρτη με τη Μονεμβασιά.
  Γερμανός επισκέπτης που έφυγε με τουριστικό πούλμαν από Σπάρτη για να επισκεφτεί τη Μονεμβασιά, έγραφε με απίστευτους χαρακτηρισμούς για το πόσο ακατάλληλο οδικό δίκτυο είδε στο μεγαλύτερο τουριστικό μέρος της Λακωνίας!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει