Ως δηλώσεις που αποπροσανατολίζουν και δημιουργούν πρόβλημα χαρακτήρισε τα όσα είπε ο Προέδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος από την Αμερική, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Kontra.

«Αυτή την ώρα εκείνο που μας απασχολεί, εκείνο που αποτελεί το βασικό μας στόχο είναι να περπατήσει και να ολοκληρωθεί η κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών» πρόσθεσε ο κ. Αποστόλου και υποστήριξε ότι «είναι αδιανόητο να κατατίθενται προτάσεις (για τις βάσεις, για τα Σκόπια κλπ) από ένα μέλος της κυβέρνησης χωρίς αυτά να έχουν συζητηθεί πουθενά και πρώτα απ΄ όλα στο υπουργικό συμβούλιο.

Επίσης, ο πρώην υπουργός επεσήμανε πως οι εκτιμήσεις των ζημιών που προκλήθηκαν τόσο στο οδικό δίκτυο και στις υποδομές, όσο και στις αγροτικές καλλιέργειες στην Εύβοια από την πρόσφατη θεομηνία έχουν ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό, εκτιμώντας πως από την αρχή της επόμενης χρονιάς, σε ότι αφορά τον αγροτικό χώρο, θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές των αποζημιώσεων.