Κακό κλίμα, τυπικές χειραψίες, παγωμένα χαμόγελα και μια συζήτηση με άγριες διαθέσεις

Προκόπης Παυλόπουλος και Ερντογάν διασταύρωσαν τα ξίφη τους μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:28
07/12/2017
Κακό κλίμα, τυπικές χειραψίες, παγωμένα χαμόγελα και μια συζήτηση με άγριες διαθέσεις
45
loading

Εκτροχιάστηκε η συνάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Προκόπη Παυλόπουλο μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι μόνο το Reuters έβγαλε πέντε ειδήσεις «alert» για τη «μονομαχία» που εξελίχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο μετά την πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο να επισκεφθεί την Αθήνα.

Το κλίμα ήταν κακό και βαρύ, καθώς ο Ερντογάν έβαλε τη δική του ατζέντα για τη συνθήκη της Λωζάνης, τη Θράκη και το Αιγαίο λίγες ώρες πριν πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα.

Από τη στιγμή που έφτασε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο φάνηκε το παγωμένο κλίμα.

Δεν υπήρχαν χαμόγελα, οι χειραψίες ήταν τυπικές και το κακό κλίμα επιβεβαιώθηκε μέσα στο Προεδρικό.

Το πρωτόκολλο έσπασε και οι δύο άνδρες είχαν μεταξύ τους διάλογο, ενώ ο Ερντογάν φάνηκε προετοιμασμένος να θέσει τα θέματα που ο ίδιος επιθυμούσε, στον τόνο που επιθυμούσε. Από την άλλη ο Προκόπης Παυλόπουλος απάντησε ευθέως στα θέματα που έβαζε ο Ερντογάν, ενώ σε κάποια παρέπεμψε στην κυβέρνηση.

Ο δε Ερντογάν χαμογελούσε κατά τη μετάφραση που γινόταν στη γλώσσα του και κοίταζε συχνά διάφορες σημειώσεις που είχε μπροστά του.

Δεν άφησε να πέσει τίποτα κάτω και ακόμη και όταν ο Προκόπης Παυλόπουλος προσπάθησε να τελειώσει την κουβέντα, ο Ερντογάν ανταπάντησε...

Ο Παυλόπουλος ξεκίνησε βάζοντας τα ζητήματα για τη συνθήκη της Λωζάνης

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Προκόπης Παυλόπουλος θέλησε να απαντήσει σε όσα είχε πει στον ΣΚΑΪ και στον Αλέξη Παπαχελά ο κ. Ερντογάν. Έτσι μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Η ευρωπαϊκή πορεία είναι προς όφελος του τουρκικού λαού. Για να πετύχει αυτό προϋποθέτει τον σεβασμό των αρχών του διεθνούς δικαίου. Λόγω της ιδιότητας της Ελλάδας ως μέλος της ΕΕ, θέλουμε πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου. Για να είναι επιτυχής η επίσκεψή σας προϋπόθεση είναι ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου αλλά και του Ευρωπαϊκού κεκτημένου. Η βάση που θεμελίωσε τη φιλία μας είναι η συνθήκη της Λωζάνης. Καθορίζει το έδαφος και την κυριαρχία της Ελλάδας. Η συνθήκη αυτή δεν χρειάζεται ούτε επικαιροποίηση, ούτε αναθεώρηση. Η συνθήκη αυτή ισχύει ως έχει. Είναι αδιαπραγμάτευση. Δεν αφήνει περιθώρια ούτε για γκρίζες ζώνες».

Μάλιστα ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» και επεσήμανε ότι ήταν υποχρέωσή του να πει με ειλικρίνεια τις ελληνικές θέσεις στον κ. Ερντογάν.

Η πρώτη απάντηση από τον Ερντογάν

Όπως ήταν αναμενόμενο και φυσικό ο κ. Ερντογάν απάντησε στον κ. Παυλόπουλο και κατηγόρησε την Ελλάδα ότι δεν εφαρμόζει τη συνθήκη της Λωζάνης.

«Διατυπώσατε κάποιες πραγματικότητες και αλήθειες ξεκάθαρα. Θα κάνω το ίδιο και εγώ. Υπάρχουν εκκρεμότητες στο θέμα της συνθήκης της Λωζάνης. Θέματα δεν κατανοούνται σωστά» τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος.

«Μέσα στο διάστημα των 94 χρόνων ξαναοικοδομείται ο πλανήτης μας. Είπατε ότι χαρακτηρίζεται μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα. Είναι σωστό, αλλά στο ευρωπαϊκό δικαστήριο υπάρχει ο όρος τουρκική. Πρέπει να αξιολογήσουμε προσεκτικά τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων εκεί. Μπορούμε να απαντήσουμε στο ερώτημα αν οι μουσουλμάνοι εκεί μπορούν να ζήσουν τη θρησκεία τους βάσει της συνθήκης της Λωζάνης. Γίνονται προσπάθειες για τον αρχιμουφτή να τον διορίζει το κράτος.

Στην Τουρκία ο Πατριάρχης δεν είναι διορισμένος. Ο πατριάρχης εκλέγεται» είπε ο κ. Ερντογάν.

Είπε ότι στη δυτική Θράκη δεν μπορούν οι ιμάμιδες να εκλέγουν τον αρχιμουφτή τους. «Πώς μπορούμε να πούμε ότι είναι σε ισχύ η συνθήκη της Λωζάνης;» είπε και πρόσθεσε: «Εμείς δώσαμε τουρκική ιθαγένεια σε μέλη της επιτροπής που εκλέγουν τον Οικουμενικό Πατριάρχη. Στην Δυτική Θράκη, όμως, εξακολουθούν οι ιμάμηδες να μην μπορούν να εκλέγουν τον μουφτή τους. Άρα δεν εφαρμόζεται η Συνθήκη της Λωζάνης».

Ο κ. Ερντογάν επεσήμανε ότι η Ελλάδα έγινε μέλος του ΝΑΤΟ γιατί την υποστήριξε η Τουρκία.

Τόνισε ότι κάποιοι ενοχλούνται και προκαλούν προβοκάτσια για την επίσκεψη αυτή στη Θράκη. «Αναρτήθηκαν αφίσες και χαράχτηκαν σήματα σε σπίτια στην περιοχή. Το θέμα της προστασίας των δικαιωμάτων των ομογενών μας στη Δυτική Θράκη είναι ένα θέμα ύψιστης προτεραιότητας για εμάς. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ένας Τούρκος Πρόεδρος είχε το θάρρος να επισκεφθεί την περιοχή μετά από τόσα χρόνια, και αυτές οι αντιδράσεις έπρεπε να ελεγχθούν» ανέφερε.

Παυλόπουλος: Δεν είμαι εκτελεστικός Πρόεδρος, θα σας απαντήσει η κυβέρνηση

Να απαντήσει σε όσα είπε μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Τούρκος Πρόεδρος, ότι δηλαδή η Ελλάδα δεν εφαρμόζει τη συνθήκη της Λωζάνης στη Θράκη, αλλά και σε όλα τα ζητήματα που άνοιξε, επιχείρησε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

«Δεν είμαι εκτελεστικός Πρόεδρος όπως εσείς, Η απάντηση σε όλα αυτά θα δοθεί από την κυβέρνηση» είπε αρχικά ο κ. Παυλόπουλος.

Στη συνέχεια επεσήμανε: «Είμαι ανοιχτός και ειλικρινής. Θέλω να σας πω ότι οι συνθήκες δεν χρειάζονται επικαιροποίηση ή αναθεώρηση».

Έκανε λόγο για ερμηνεία της συνθήκης και είπε ότι «αν αποφεύγαμε όρους που δεν ταιριάζουν και νομικά και θα είχαν αποφευχθεί οι παρεξηγήσεις».

Μάλιστα ο κ. Παυλόπουλος επιχείρησε να σταματήσει εκεί την κουβέντα, αλλά ο Ερντογάν ήθελε να απαντήσει ακόμη και τώρα...

Ερντογάν: Θα συζητήσω αυτά τα θέματα και με την ελληνική κυβέρνηση

Θα συζητήσω αυτά τα θέματα και με την ελληνική κυβέρνηση είπε ο κ. Ερντογάν. Όπως τόνισε: «Εγώ δεν είμαι καθηγητής νομικής αλλά ξέρω πολύ καλά το Δίκαιο. Στο δίκαιο της πολιτικής υπάρχει ένας όρος για την επικαιροποίηση των συνθηκών, αρκεί να συμφωνούν οι δυο πλευρές».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

45
σχόλια
 1. avatar Ellraiser

  Ηταν κακο το κλιμα το εφαγε και ο γαιδαρος.....

 2. avatar ΑΤΛΑΣ

  Φταίει για όλα ότι ο Ερντογάν έδωσε συνέντευξη στο ΣΚΑΙ και όχι στο κρατικό πρακτορείο όπως του είχε ζητηθεί.... οι ερωτήσεις του Παπαχελά ήταν μεγάλες παγίδες με σκοπό να φέρουν σε δύσκολη κατάσταση την κυβέρνηση... Κατόπιν πήρε τα ηνία ο Παυλόπουλος, που ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ το έπαιξε σκληρός και άνοιξε παρουσία τηλεοράσεων ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ... αυτό ανάγκασε τον Ερντογάν να αμυνθεί,χωρίς να είναι προετοιμασμένος και αυτός , γιαυτό του έδιναν χαρτάκια. Κατά τα λοιπά υπάρχει πιστεύω ιδιαίτερη συνεννόηση Εερντογάν -Τσίπρα και αυτό θα φανεί στο μέλλον...προς όφελος εννοείται και των δύο πλευρών

 3. avatar ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ?

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΚΗ
  -ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ-
  ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΣΧΟΛΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΞΑΛΛΟΥ...

 4. avatar Gina Poly

  Για εμένα όλοι άχρηστοι είναι οι πολιτικοί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στην προκειμένη στιγμή θα αξιολογήσω ποιος είναι ο χειρότερος. Στο θέμα μας τώρα καλά του τα είπε ο Παυλόπουλος και λίγα του είπε. Επιτέλους ας ορθώσει κάποιος το ανάστημά του σε αυτή την χώρα να τα πει έξω από τα δόντια. Όσο για το Τσίπρα το ότι υποστήριξε τα λεγόμενα του Παυλόπουλου δεν μου λέει τίποτα γιατί στην θέση του πραγματικά πραγματικά δεν τον έβαλε, με το μεταναστευτικό ας πούμε που είναι σημερινό μας θέμα και να του κόψει τελείως την κουβέντα για την Συνθήκη της Λωζάνης. Αυτή είναι και άμα του αρέσει. Και εμένα δεν μου αρέσει που δώσαμε τη Σμύρνη αλλά έτσι έχει σήμερα. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί!

 5. avatar Γιωτόπουλος!

  ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΑΛΩΣΗΝΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ-ΜΠΟΥΤΑΛΑΔΕΣ-ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ!!!!

 6. avatar noisis

  εν κατά κλείδι πήρε τα παπούτσια στο χέρι του όπως έπρεπε.

 7. avatar Απλός

  Πόσο στενομυαλος θα παραμείνει ο νεοελληνας; Είναι δύσκολο για κάποιους να καταλάβουν ότι σε εθνικά θέματα υπάρχει μόνο εθνική γραμμή. Άλλοι βρίζουν τον Τσιπρα, χαίρονται με τη στάση του Ερντογαν (""τον είχε στα 4...."!!!!) και διαγωνιζονται ποιος θα τα έλεγε καλύτερα στον Τουρκο!!!! Η αντιπολιτευση περιμένει να φύγει ο Τούρκος για να κρινει!!! Όποιος και αν υπερασπιζεται τη χώρα μου, ότι χρώμα και αν έχει θέλει υποστήριξη, στα λόγια όλοι καλοί είναι στο πρόσωπο με πρόσωπο κολλάνε.

  1. avatar Γιώργος63

   Στενόμυαλος ? Δες λίγο μια διαφορετική οπτική .... Καλείς έναν δικτάτορα ! (αποδεδειγμένα πλέον) στην χώρα σου την πλέον ακατάλληλη στιγμή, που είναι στριμωγμένος, που έχει το Συριακό, το Κουρδικό, χίλια δυο προβλήματα και του δίνεις βήμα , εντός Ευρωπαικού εδάφους (μην ξεχνάς) να καταθέσεις ιδέες και προτάσεις του ? Και μετά ρωτάς γιατί δεν υποστηρίζεται ο Τσίπρας ? Σοβαρά τώρα ?Σου απέδειξε που, ακριβώς ο Τσίπρας ,ότι είναι άξιος να σταθεί σε διάλογο με τον κυριότερο και σημαντικότερο εχθρό της Ελλάδος ?

 8. avatar Yiannisg

  Οπως και να το κανουμε κύριοι
  Ο τούρκος θα ειναι μια ζωή τούρκος.
  Δεν πρόκειται να υπάρξει φιλιά μεταξύ έλληνα και τουρκου για τον απλούστατο λόγο του οτι "400 χρόνια τον είχαμε στην πλατη μας και τον διώξαμε με τον ενα η με τον αλλο τρόπο και 600+ χρόνια προσπαθεί με καθε τροπο να ξανανέβει στην πλατη μας" πάντα θα ειναι εχθροί μας και πάντα εμείς γι αυτούς θα είμαστε το ίδιο.
  Τελος.

 9. avatar ΔΣΕ2

  Ο λαός μας δεν πρέπει να εφησυχάζει με τα παραμύθια που του αραδιάζουν ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα αστικά κόμματα πως δήθεν με επιδέξιους διπλωματικούς χειρισμούς, πότε με "ζεμπεκιές" και "κουμπαριές" και πότε με την ανάπτυξη των διάφορων επιχειρηματικών σχεδίων, θα ξεπεραστούν σχεδιασμοί που είναι συνδεδεμένοι με βαθύτερες αιτίες και ισχυρά ανταγωνιστικά συμφέροντα.

  Οι εργαζόμενοι, οι λαοί και στις δύο χώρες πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση, γιατί ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος, που διεξάγεται για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων, είναι, όπως και οι οικονομικές κρίσεις, "νύχι - κρέας" με αυτό το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα.

  Χρειάζεται να δυναμώσει η πάλη των λαών και από τις δυο μεριές του Αιγαίου, για να αντιπαλέψουμε τον εθνικισμό, κάθε επιδίωξη αλλαγής συνόρων, κάθε αλλαγή διεθνών συνθηκών που οδηγεί στην αιματοχυσία των λαών. Να δυναμώσει η πάλη να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα βάλουν μια και καλή ένα τέρμα στις αιτίες που δημιουργούν τον πόλεμο.

 10. avatar ΔΣΕ1

  Η επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας Τ. Ερντογάν στη χώρα μας σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαίωσε το κλίμα που τις προηγούμενες μέρες, με αμετροέπεια, καλλιεργούσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη επίσκεψη ως "ιστορική". Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, την ώρα που μόνο μέσα στο 2017 μετριούνται σε χιλιάδες οι παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων από την Τουρκία, ενώ λίγο πριν την επίσκεψη ο Πρόεδρος της Τουρκίας σε συνέντευξή του επανέφερε όλες τις γνωστές προκλήσεις και διεκδικήσεις σε βάρος της χώρας, με αποκορύφωμα το αίτημα αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάννης.

  1. avatar Ναι ….

   ¨Οταν έκανε το αγροτικό του στην ΚΝΕ ήταν καλός.... τώρα προσπαθείτε να αποτινάξετε απο επάνω σας την μαγαρισιά που λέγεται κομμουνιστικό μνημόνιο !!!

 11. avatar Papara-tsas

  Και τι καινούργιο είπε ρε παιδιά εσείς που ακούτε ,,,, γιατι πολλοί απο εμάς δεν ακούμε ,,, μας έχετε κουφάνει ,,,,, ο Ερντογάν που δεν το είπε χθές -προχθές και το λένε δεκάδες χρόνια όλοι οι Τούρκοι ....;
  Αμφισβητεί την συνθήκη της Λωζάνης ,,,,,, εεεεεεε ,,, και ;
  Τί θα κάνει δηλαδή απο εδώ και πέρα που δεν το έχει κάνει ;
  Δεν άλλαξε ο χάρτης της χώρας απο σήμερα το μεσημέρι και μετά .....!
  Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ- - ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ 2 - - ΠΟΥΛΗΣΕ ή ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ....... εκεί να έχετε το μυαλό σας και όχι στην παράσταση που είχε σκηνοθετήσει ο Ερντογάν για να το παίξει στο εσωτερικό του ...... Ηγέτης ....!
  Η ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ....!

 12. avatar Αχρηστερός

  Εντάξει, έχει και ένα δίκιο ο Ερντογάν.
  Σου λέει, έχεις υπογράψει και με τα δυο χέρια ότι σου ζήτησαν Γερμανοί, Ολλανδοί, Αμερικάνοι, Κινέζοι και εμάς που είμαστε τόσα χρόνια μια πόρτα ούτε μια βραχονησίδα δεν μας έδωσες ρε αδερφέ.
  Να τα λέμε τα σωστά παιδιά!

 13. avatar ΓΚ

  Αυτοι που προσκαλεσαν τον Ερντογκαν ,σιγουρα τωρα θα δαγκωνονται.Ο νεοσουλτατανος δεν ηλθε για να βρει φιλους στο εξωτερικο,αλλα στο εσωτερικο της Τουρκιας.Το να συζητας με εναν ανθρωπο που ειναι απροβλεπτος και σημερα ειναι φιλος και αυριο εχθρος μπορει να ειναι επικινδυνο.Πρωτα φιλος με τους Γκουλενιστες,μετα ασπονδος εχθρος,φιλος με τους Ρωσους μετα εχθρος και μετα παλι φιλος,φιλος με τους τζιχαντιστες μετα εχθρος,και το ιδιο με τους Κουρδους οσο τους ειχε αναγκη για να εδραιωσει την δυναμη του.Σε συγκριση με τον Ερντογκαν οι δικοι μας μοιαζουν με μαθητουδια.

  1. avatar istorikos

   ευτυχως που δεν παντρεψε κανενα παιδι του Ερντογκαν, ο λεγομενος Τσιπροκιο, θα του ειχατε συρει τωρα...

 14. avatar ab123

  Προς τα τρολ της κουμουνδουρου: "δυσκολευει το μεροκαματο ε"? δυσκολοι καιροι παιδια...

 15. avatar Κ.Κ.

  [...]που τρώμε με έναν [...] να το παίζει πρωθυπουργός δεν έχουν τελειωμό. Πρώτα κατέστρεψε την οικονομία και την κοινωνία τώρα όλα τα υπόλοιπα.

 16. avatar niaki34

  Ο Ερντογαν είχε εκφράσει την ατζέντα του πριν έρθει.Ηξεραν οι δικοι μας οι προδότες τι θα συζητούσε.Μπορει καποιος να μου πει ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ?????Σε ποια άλλη χώρα θα συνεβαινε αυτο????????Απλα θα τον "έφτυναν"!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ?????ΕΛΑ ΡΕ.....!!!!!!ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!!!!!!ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!!!!!!!

 17. avatar xfhtrter

  Παναθηναϊκός-φενερμπαξε 4-1, να μάθεις μογγόλε.

 18. avatar Mea Culpa!

  Ωχ θα μπερδευτεί και θα δώσει κάνα νησί ο πινόκιο στον αφέντη του.

 19. avatar συνηγορος του Τσιπρα

  χαχα! Εχετε ΣΚΑΣΕΙ στρουμφακια μου καλα, και φασιστακια, απο το κακο σας, που ο Τσιπρας μεσα σε 2,5 χρονια υποδεχτηκε τοσους πολλους ηγετες οσο δεν υποδεχτηκαν οι προηγουμενοι σε 40 χρονια! Ειμαι σιγουρος αν ησασταν εσεις στην κυβερνηση θα επεφυμουσατε τωρα τον μπαρμπαστρουμφ σας και θα μιλουσατε για ιστορικο γεγονος. Το οτι πρωην μπαρμπαστρουμφ σας ειναι κουμπαρος με τον σουλτανο εκει μοκο, ετσι? Ξεχασατε ποσο τον επιφημουσατε εκεινη την εποχη? Κερδισαμε τοτε τιποτα? Εστω, να υπαρχουν λιγοτερες παραβιασεις, μπα! Ειστε πραγματικα ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!

  1. avatar Δεν τα αφήνετε αυτά πληρωμένα troll

   Καλώς τα yesman τρολλ της κουμουνδούρου! Στα 4 είχε τον αλέκο ο "σουλτάνος" μάστορα! Το πήρες είδηση; Αι τώρα στη τρύπα σου! Ο αλέκος μαζί μεν τον συγκαμμένο μπούλη και τον ανύπαρκτο κοτζιά μας διασύρατε μέσα στη χώρα μας [...] (που λεει και αυτός που προσκαλέσατε)!

  2. avatar Γιώργος63

   Στά τέσσερα τους υποδέχθηκε....Μην μπερδέυεσαι ! Τόσο νενέκο πρωθυπουργό δεν νόμιζω ότι έχουμε δεί , ή θα ξαναδούμε

  3. avatar Anarion

   Και στα πορνεία και στα γυράδικα μπαινοβγαίνει κόσμος.

  4. avatar Galleon

   Και τι έγινε ρε φίλε που ήρθαν τόσοι πολλοί ηγέτες? Άλλαξε τίποτα για μας τον λαό? Τους ταϊσαμε, τους ποτίσαμε και μας [...]. Όλοι για να μας πουλήσουν τα προϊόντα τους ήρθαν. Σιγά μην ήρθαν για τον Πινόκιο. Ο δικός σου κάνει φιγούρα για ψηφαλάκια. Για ψηφοφόρους σαν και εσένα.

  5. avatar των ηλιθιων

   και να ξερες το τι σε περιμένει με τον κοίλη

  6. avatar Social Distortion

   ΄Στις εκλογές δηλαδή ρε mpla mpla, δεν ψηφίσαμε για πρωθυπουργό αλλά για κοπέλα στην υποδοχή?!!!

  7. avatar niaki34

   Φιλε εχεις πρόβλημα....πολυ φιλικά στο λέω...να το κοιτάξεις....

  8. avatar Απριλιανος

   Νατασσα εσυ?

  9. avatar Σιγά το καλσόν

   Ότι και αν γράψετε συριαζοτρολλς όσα και να γράψετε το γεγονός ότι είστε οι ΔΟΥΛΟΙ των τούρκων και ξεπουλητάρια της Ελλάδας δεν αλλάζει.-

 20. avatar Mad_Max

  Απλά έγινε το αυτονόητο.Αμφισβήτησε τη Συνθήκη της Λωζάνης και έθεσε θέμα τουρκικής μειονότητας.Τι περιμέναμε,αλλάζει προβιά ο λύκος?Τον Παυλόπουλο δεν τον πολυσυμπαθώ αλλά του είπε αυτά που έπρεπε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει