«Κακώς λοιπόν η τρόικα έρχεται και παρεμβαίνει στις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις που γίνονται μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο Γραμματέας Συνδικαλισμού της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μανώλης, τονίζοντας ότι «νομίζω η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει δια του αρμόδιου υπουργού να μην δεχθεί αυτή την παρέμβαση κυρίως στον ιδιωτικό τομέα».

Όπως εκτίμησε, «η επόμενη κυβέρνηση θα αλλάξει τον προϋπολογισμό πολύ σύντομα κατά την άποψη μου, μόλις έχει νωπή λαϊκή εντολή».

«Η κ. Διαμαντοπούλου θέλει να μείνει στην καρέκλα της και πολλοί άλλοι υπουργοί θέλουν να μείνουν στην καρέκλα τους και αναρωτιέμαι αν ανησυχούν και είμαι βέβαιος ότι ανησυχούν ότι μπορεί να μην είναι ούτε βουλευτές μετά τις εκλογές», είπε ερωτηθείς για τα σενάρια εκλογών και τόνισε ότι «όποιος φοβάται τις εκλογές, φοβάται το λαό».

Για τις βουλευτικές αποζημιώσεις, ζήτησε «η βουλή με νόμο έστω και αν είναι αντισυνταγματικός αυτή τη στιγμή, και με αλλαγή στο σύνταγμα, να καταργήσει αυτή τη δυνατότητα».