Επίθεση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατά της ΝΔ την οποία κατηγορεί ότι κρύβεται πίσω από την θετική ψήφο της για το ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ οφείλει απαντήσεις. Όσοι ψηφίζουν μέσω twitter δεν αξίζουν σχολιασμό. Φαίνεται ότι για όλους αυτούς οι αρχές και αξίες ,ισχύουν μόνο αν δεν θιγούν τα μικροκομματικά συμφέροντα τους».

Τα βέλη της όμως εξαπολύει η Δημοκρατική Συμπαράταξη και κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την οποία αναφέρει πως «επιβεβαιώνει καθημερινά ότι είναι όμηρος της ακροδεξιάς, των ΑΝΕΛ προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες τους. Με τη στάση τους είναι εκτεθειμένοι απέναντι στους προοδευτικούς πολίτες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η διασφάλιση χωρών προσευχής για όλους τους πολίτες, για κάθε θρησκεία, είναι υποχρέωση μιας σύγχρονης, ευρωπαϊκής, δημοκρατικής πολιτείας, Πιστοί στις αρχές μας ως προοδευτικό κόμμα, ψηφίσαμε στην Βουλή την διάταξη για τα θέματα λειτουργίας ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.

Η ίδρυση και λειτουργία του τεμένους στην Αθήνα υπήρξε διακομματική απόφαση, αυτονόητη για ένα σύγχρονο, δημοκρατικό, ευρωπαϊκό κράτος. Αυτήν την απόφαση υπηρετεί με συνέπεια η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Οι λοιπές, δήθεν ευρωπαϊκές – μεταρρυθμιστικές, δυνάμεις δεν θα κρυφτούν πίσω από την θετική ψήφο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.  Η ΝΔ οφείλει απαντήσεις. Όσοι ψηφίζουν μέσω twitter δεν αξίζουν σχολιασμό.

Φαίνεται ότι για όλους αυτούς οι αρχές και αξίες ,ισχύουν μόνο αν δεν θιγούν τα μικροκομματικά συμφέροντα τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει καθημερινά ότι είναι όμηρος της ακροδεξιάς, των ΑΝΕΛ προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες τους. Με τη στάση τους είναι εκτεθειμένοι απέναντι στους προοδευτικούς πολίτες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.