Επίκαιρη ερώτηση αναφορικά με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας περί «πειραγμένων» τιμών ορισμένων φαρμάκων την εποχή πριν τον Ιανουάριο του 2015 κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζει «σενάριο εκβιαστικού χαρακτήρα» τα όσα επικαλείται ο κ. Πολάκης, περί «πειραγμένων» τιμών ορισμένων φαρμάκων πριν τον Ιανουάριο του 2015 και αναφέρει ότι αυτό το κάνει ο αν. υπουργός Υγείας, «προκειμένου να κρύψει το δυσώδες τέρας της αριστερής υποκρισίας και τον υπολειμματικό ρόλο της ηγεσίας του υπουργείου ως προς την προστασία της δημόσιας υγείας».

Ο βουλευτής της ΝΔ ερωτά τον αρμόδιο υπουργό αν έχει τα τεκμήρια που πιστοποιούν την ορθότητα των λεγομένων του και ζητεί να τα γνωστοποιήσει στη Βουλή, ώστε να αποδειχθεί ότι έχουν κατατεθεί προς διερεύνηση στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.