Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Ant1, «Έρωτας Φυγάς» είδαμε πως: Η είδηση για τον επικείμενο ερχομό του Ιάσονα στην Αθήνα προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι της Κηφισιάς. Η Μαργέτα και ο Στέφανος αναζητούν λύση, με τη συνδρομή του Θύμιου και της Άννας, τόσο για την αναζήτηση μιας προσωρινής κατοικίας, όσο και για να καλύψουν τα ίχνη τους. Η πίεση και το άγχος επιδεινώνουν τους πονοκεφάλους της Μαργέτας και η ανησυχία για την υγεία της χτυπάει κόκκινο.

Η Άρτεμις αντικαθιστά και επίσημα τον Μιχάλη στη διεύθυνση του νοσοκομείου, με την Ευγενία να το παίρνει πολύ βαριά. Λίγο πριν το ταξίδι του, ο Ιάσονας μαθαίνει ότι ο τάφος του πατέρα του βεβηλώθηκε από αγνώστους. Ορκίζεται να βρει τους ενόχους, οι οποίοι βρίσκονται πιο κοντά από όσο νομίζει… Οι κρίσεις της Αλεξάνδρας οξύνονται και το μόνο που την ηρεμεί είναι η «παρουσία» του Μάρκου.

Έρωτας Φυγάς: Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Ant1 στις 21:00 στο επεισόδιο 95;

Η κατάσταση της Αλεξάνδρας ολοένα και χειροτερεύει κι έτσι αποφασίζουν να την πάνε στην Αθήνα για εξετάσεις. Η Μαργέτα εξακολουθεί να αγωνιά για το αν θα καταφθάσει στο σπίτι της Κηφισιάς ο Ιάσονας και ο Φάνης καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες, ώστε να αλλάξει τη γνώμη του Ιάσονα και να μείνουν τελικά σε ξενοδοχείο. Οι γυναίκες στο Κιάρι περνούν δύσκολη και τρομακτική νύχτα, την ώρα που ο Στρατής μπλέκεται σε μια βρομοδουλειά του Κοντογιάννη. Τέλος, ο γιατρός παροτρύνει την Μαργέτα να κάνει περαιτέρω εξετάσεις για να καταλάβει τι της συμβαίνει…

Φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: