Ενοχλημένος φάνηκε ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης (30/05) με τα όσα ακούστηκαν από τον Τάκη Καραγκούνια για το πρόσωπό του. Συγκεκριμένα, ο Μισθοφόρος του ριάλιτι αναφέρθηκε στην παράβαση του Ηλία Γκότση και συνέδεσε με το συγκεκριμένο γεγονός και τον Ηλία Μπόγδανο.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα με την συμπεριφορά του Τάκη και την επίθεση που μου έκανε χθες. Δεν αντέχεται, είναι πάρα πολύ αρνητικός άνθρωπος κι ο σκοπός του είναι ξεκάθαρα να ρίξει τον άλλον για να προχωρήσει αυτός. Το ότι ο Τάκης για ένα σκηνικό που έγινε μεταξύ μας έπιασε κατευθείαν γεγονότα από τρεις μήνες πριν και είπε ότι ουσιαστικά πρόδωσα τον φίλο μου, τον Ηλία Γκότση για να με κάνει να νιώσω άσχημα…» ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος στην κάμερα του Survivor All Star.

«Η παραγωγή το έψαξε και το έλυσε κι εγώ είμαι εδώ και αυτό μάλλον τον ενοχλεί τον Τάκη. Στον αγώνα θα πάω πιο πεισμωμένος. Χθες πήγα με χαμόγελο κι αυτό φάνηκε στον στίβο. Σήμερα δεν πάω τόσο με χαμόγελο γιατί έχει καταφέρει να με επηρεάσει. Θα βάλω τις ασπίδες μου, θα πάω με πείσμα και θα κερδίσω» συμπλήρωσε στην συνέχεια ο παίκτης.

Χοντρός καυγάς ανάμεσα σε Τάκη και Ηλία

Η ένταση ανάμεσα στους δυο παίκτες μεταφέρθηκε και στον στίβο μάχης όπου οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Τάκης Καραγκούνιας και Ηλίας Μπόγδανος είχαν έναν άσχημο καυγά με τον δεύτερο να κατηγορεί τον πρώτο ότι έβρισε σπίτια και μανάδες. Ο Τάκης Καραγκούνιας βγήκε εκτός εαυτού ουρλιάζοντας ότι είναι ψεύτης κι ότι ποτέ δεν έχει κάνει τέτοιο.

Η ένταση ξεκίνησε από ένα σχόλιο που άκουσε ο Ηλίας από τον Τάκη και πήγε να του ζητήσει τα ρέστα. «Σε παρακαλώ πολύ μην με ξαναπλησιάσεις» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας όταν τον πλησίασε o συμπαίκτης του στο Survivor: «Αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Ε κάτσε με όλους έχει τσακωθεί. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ…ου μου λέει και κάνει κ…οδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δεν γίνεται να το κάνει συνεχώς».

Ο Τάκης Καραγκούνιας βγήκε εκτός ελέγχου όταν άκουσε τον συμπαίκτη του να λέει όσα είπε. «Πάρτε τον από μπροστά μου! Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη; Ψεύτη! Τιποτένιε! Πού θα πεις ότι βρίζω σπίτια και μανάδες. Μίλα Ασημακόπουλε έχω βρίσει; Ναι, θα ρωτήσεις τον φίλο σου τον Μπάρτζη τον ψεύτη. Ρε δεν ντρέπεστε λίγο; Απομακρύνετε τον Μπόγδανο που μου την πέφτει. Εγώ είμαι στην ομάδα μου και με βρίζει και λέει ψέματα. Δεν έχω βρίσει μάνα ποτέ γιατί σέβομαι! Αυτός δεν σέβεται τίποτα! Ούτε τον θείο του τον συγχωρεμένο που ήταν φίλος μου. Δεν σέβεται τίποτα. Ψεύτη!» είπε σε έξαλλη κατάσταση.