Κουράστηκαν οι παίκτες του Survivor All Star με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Τάκη Καραγκούνια. Στο νέο επεισόδιο του reality που ήρθε το βράδυ της Τρίτης (23/05), ο ένας μετά τον άλλον έκαναν τα παράπονά τους στην κάμερα του παιχνιδιού.

«Ο Τάκης ξεκίνησε μια κουβέντα για τον αγώνα που έρχεται ότι πρέπει να φέρνουν νίκες, διαφορετικά δεν θα κερδίζουμε. Κάτι το οποίο δεν ακούστηκε καθόλου καλά σε κανέναν από εμάς» είπε ο Σάκης Κατσούλης στην κάμερα του Survivor All Star.

Και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όμως δείχνει να έχει κουραστεί με τις συνεχείς εκρήξεις του Τάκη Καραγκούνια. «Αν ο Τάκης την τελευταία εβδομάδα είχε φέρει μια νίκη, δεν θα μιλούσε. Δεν θέλω να ακούω άλλο τις φωνές του Τάκη. Δεν θέλω να διαχειρίζομαι τα νεύρα του. Κουράστηκα» είπε η παίκτρια.

Στο ίδιο ύφος ήταν και η άποψη του Κωνσταντίνου Βασάλου ο οποίος είπε: «Ο γιατρός σηκώνει τα χέρια ψηλά. Για ακόμα μία φορά ο Τάκης Καραγκούνιας επιλέγει τον μοναχικό δρόμο, το οποίο πιστεύω ότι θα κρατήσει μία δύο ημέρες. Μετά από δύο ημέρες, αν κερδηθεί η ασυλία, θα αλλάξουν όλα πάλι. Παρέμεινε στο παιχνίδι έχει νεύρα, χάνουμε την ασυλία έχει νεύρα, κερδίζουμε την ασυλία και δεν έχει νεύρα.

Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω, πέρασαν και 4,5 μήνες που έχω επιλέξει κι εγώ έναν μοναχικό δρόμο. Έναν δρόμο απαξίωσης, έναν δρόμο – δεν λέγεται και στην τηλεόραση αυτή η λέξη, σταρχ…μός λέγεται. Βάλτε ένα μπιπ εκεί. Έναν δρόμο ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτα τέλος πάντων, δεν με νοιάζει. Τελειώνουμε παιδιά σιγά σιγά κι ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν μπορώ να ακούω ξανά τις ίδιες και τις ίδιες συζητήσεις».