Ο Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται πως εκτός από το έπαθλο του Survivor All Star θέλει να καταφέρει να βρει και νύφη στον Άγιο Δομίνικο.

Σε μια δυναμική αναμέτρηση κόντρα στον Γιώργο Ασημακόπουλο το βράδυ της Τετάρτης (17/5) και με έντονη την προσπάθεια, η οποία και έφερε τον πόντο στην ομάδα του, ο μισθοφόρος των Κόκκινων κατέληξε στις πρώτες βοήθειες προκειμένου να του καθαρίσουν την πληγή που είχε ανάμεσα στα μάτια.

Εκεί ο Τάκης Καραγκούνιας έμελλε να ξεδιπλώσει το ταλέντο της γοητείας του και σαν… «γύπας» να κάνει με χιούμορ μια πρόταση γάμου στην γιατρό της παραγωγής. «Για άλλη μια φορά μπερδεύτηκα εξαιτίας των ματιών μου» τόνισε ο παίκτης των Κόκκινων όταν η γιατρός θέλησε να μάθει τι συνέβη και δέχθηκε ακόμα μια πληγή.

«Ίσως φταίει η ηλικία μου. Η ηλικία μου είναι το πρόβλημα. Χρειάζομαι γυαλιά. Είμαι μεγάλος σε ηλικία» πρόσθεσε ο Τάκης Καραγκούνιας για να ρωτήσει, απρόσμενα, στη συνέχεια… θα με παντρευτείς;».

«Είσαι παντρεμένη;» συνέχισε ο παίκτης του Survivor All Star για να λάβει θετική απάντηση και να συμπληρώσει, απογοητευμένος, «δυστυχώς! Αν όμως είσαι ελεύθερη, κανένα πρόβλημα. Δεν είμαι τόσο μεγάλος».

Στη συνέχεια ο μισθοφόρος ενημέρωσε τους συμπαίκτες του για τη… σχέση του με τη νοσοκόμα: «Όλοι πέφτουλα με λέτε».

«Μπλόκαρε» ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο παζλ

Στον στίβο μάχης του Survivor All Star στον οποίο ξεχύθηκαν για μια ακόμη φορά η κόκκινη και η μπλε ομάδα με νικητές τους Διάσημους ανάμεσα στα ματσαρίσματα των δυο ομάδων και σε συγκεκριμένα σε αυτό του Σάκη Κατσούλη με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη είχαμε μια… επική σκηνή με τον εγκέφαλο του Κύπριου παίκτη να… καίγεται στο παζλ.

Οι δυο παίκτες του Survivor All Star θέλησαν να δώσουν εκ νέου τα πάντα προκειμένου να πάρουν τον πόντο και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους σε αυτό το αγώνισμα επάθλου. Το παζλ όμως που βρίσκοταν λίγο πριν τον τελικό στόχο έμελλε να… δώσει νικητή.

Εκεί, τόσο ο Σάκης Κατσούλης όσο και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα έπρεπε να βάλουν στη σωστή σειρά τα γράμματα προκειμένου να σχηματίσουν το All Star (σ.σ. από το Survivor All Star). Ο φιναλίστ του κύκλου του 2017, όμως, τα βρήκε ιδιαίτερα δύσκολα και μπλόκαρε στην προσπάθεια του με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο.

Έτσι, η νίκη πήγε με συνοπτικές διαδικασίες στον νικητή του Survivor 2021, Σάκη Κατσούλη. «Τι έπαθες ρε Μάριε;» ακούστηκε από τον πάγκο της κόκκινης ομάδας μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης.