Τα βέλη της κατά του Νίκου Μπάρτζη «πέταξε» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Τρίτης (18/04). Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε πως άκουσε με τα αυτιά της, συμπαίκτες της να προτείνουν στον Νίκο Μπάρτζη να «δώσει» τις Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου και θα του δώσουν λεφτά.

«Ο Μπάρτζης είναι ένας άνθρωπος που τον κατευθύνουν. Έχω ακούσει πάρα πολλά για αυτόν μέσα στο παιχνίδι. Έχω ακούσει από συμπαίκτες να του λένε: πήγαινε πες το, “δώσε” την Ασημίνα και τη Δαλάκα και όταν βγούμε από το παιχνίδι, θα σου δώσουμε από ένα χιλιάρικο» ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σε ότι αφορά την αποβολή της Αφροδίτη Σκαφίδα ανέφερε: «Ήταν δίκαιο πιστεύω. Εμείς όταν ήμασταν μέσα, καταλαβαίναμε κάποια πράγματα. Έλεγα στην Αφροδίτη μπροστά σε όλους: έχεις παχύνει. Μου έλεγε: όχι, απλώς με πρήζει η καρύδα. Τελικά την πρήζει η καρύδα σε συνδυασμό με το σάντουιτς» και πρόσθεσε: «Σε αυτά τα παιχνίδια θα κάνουμε όλοι κάποια παράβαση, γι’ αυτό λέω μην κουνάμε το δάχτυλο στους άλλους. Το ίδιο έκανε και η Αφροδίτη».

Παράλληλα αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Σάκη Κατσούλη ο οποίος «τρόμαξε» τους συμπαίκτες του ανέφερε: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον τραυματισμό του Σάκη Κατσούλη. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Όσες φορές και να προσέξεις μπορεί να χτυπήσεις. Είχα χτυπήσει κι εγώ το κεφάλι μου σε ένα σιδεράκι. Άνοιξε το κεφάλι μου και έκανα κάποια ράμματα».