Με το στόμα ανοιχτό άφησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την Κατερίνα Καραβάτου στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) στο My Style Rocks καθώς η εντυπωσιακή της εμφάνιση του μοντέλου με see through μαύρο φόρεμα τής έκοψε την ανάσα.

Η κριτής του ριάλιτι μόδας φόρεσε για την ακρίβεια ένα μακρύ ημιδιαφανές φόρεμα, το οποίο κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα και αναδείκνυε άψογα τις αναλογίες της.

«Είναι καταληκτικό, αλλά μόνο εσύ μπορείς να φορέσεις κάτι τέτοιο» της είπε κοιτώντας τη με θαυμασμό. «Απολαύστε υπεύθυνα» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια αναφερόμενη σε όλους στο πλατό αλλά και στους τηλεθεατές και… υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να σηκώσει από τη θέση της την κριτή για να φανεί και το πίσω μέρος του φορέματος.

Τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της αποκάλυψε την πηγή της έμπνευσής της.

«Θέλω να σου πω κάτι με τη Θεσσαλονίκη που αγαπάς. Στα βράχια της Αλόννησου βρήκα το παντελόνι σου και στη Θεσσαλονίκη το ένα σου μανίκι» ήταν τα λόγια της και πήγε να κάτσει στη θέση της χαμογελώντας, χρησιμοποιώντας έναν στίχο από το τραγούδι «Γυμνός μες στην Ελλάδα» που έχει ερμηνεύσει η Έφη Σαρρή.

Δημήτρης Σκουλός: «Αν τα πει αυτά όρθια σίγουρα θα κοπούμε από το μοντάζ»

Αλλά και κατά τη διάρκεια της εκπομπής υπήρξε έμμεση αναφορά για το αποκαλυπτικό φόρεμα του μοντέλου. Συγκεκριμένα όταν έφτασε η κριτική για την προσπάθεια της Ευτυχίας, η οποία στο κόνσεπτ της πήγαινε σε event για γυναικείο άρωμα, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Στέλιος Κουδουνάρης που κατέθεσαν πρώτοι την κρίση τους τα είπαν όλα και δεν άφησαν τίποτα για την κριτική της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Τότε ο γνωστός φωτογράφος της πρότεινε εφόσον δεν έχει να πει κάτι διαφορετικό από εκείνους στην παίκτρια, να κάνει τη διαφορά λέγοντας τα ίδια αλλά όρθια για να επικρατήσει το δικό της απόσπασμα στο μοντάζ. «Αν τα πει αυτά όρθια σίγουρα θα κοπούμε από το μοντάζ!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.